Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαμαρτυρία ενστόλων στην πλατεία Κολοκοτρώνη

Διαμαρτυρία ενστόλων στην πλατεία Κολοκοτρώνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαμαρτυρία, Ένστολοι,

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν το πρωί της Τετάρτης στην πλατεία Κολοκοτρώνη τα σωματεία και οι ομοσπονδίες των ενστόλων που αντιδρούν στις αλλαγές στην επικουρική τους ασφάλιση.

Όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση «καλούνται τα Προεδρεία των Πρωτοβάθμιων να δράσουν καταλυτικά, παρεμβαίνοντας στα κατά τόπο γραφεία των βουλευτών, ιδίως της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντάς τους τις τεράστιες ευθύνες που επωμίζονται εφόσον δεν αποσυρθεί το επίμαχο άρθρο 221 για το ΤΕΑΠΑΣΑ και ψηφιστεί τελικά από το Β’ Θερινό Τμήμα της Βουλής».

Παράλληλα, ζητούν από τους βουλευτές «να ακούσουν έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία, την καθολική απαίτηση των ενστόλων για απόσυρση του επίμαχου άρθρου. Είναι αδιανόητο, όταν αποκαλύπτονται οι επιζήμιες για τα Ταμεία μας επιπτώσεις της δήθεν μεταρρυθμιστικής πρότασης του Υπουργείου Εργασίας και μάλιστα την ώρα που καταγράφεται δημοσίως το φιάσκο της αναδιοργάνωσης των Υπηρεσιών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και ψηφίζεται σχετική τροπολογία προς αποκατάσταση της ανωμαλίας που προκλήθηκε, κάποιοι βουλευτές να εξακολουθούν να νομοθετούν με τόση ελαφρότητα».

Στην ανακοίνωση τους οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού σημειώνουν:

«Δυστυχώς η κυβέρνηση επέλεξε μεσούντος του θέρους, να προκαλέσει για άλλη μια φορά το σύνολο των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως έχουμε ήδη τονίσει, καλώντας στο συλλαλητήριό μας όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους μας, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, όλων των Σωμάτων, Κλάδων και Υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων. Το προσκλητήριο αγώνα είναι διαρκές και το μέτωπο αγώνα αρραγές. Θα λάβουν την απάντηση όσο κι αν προσπαθούν να υπονομεύσουν τον δίκαιο αγώνα μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συγκέντρωση ισλαμιστών κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ στην Κωνσταντινούπολη

Συγγενείς πλημμυροπαθών μπροστά στη Βουλή: «Πνίξατε τον κάμπο, θα σας πνίξει η οργή μας»

Κατεβαίνουν στην Αθήνα για κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Οι εστιάτορες παρέδωσαν συμβολικά στην κυβέρνηση τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους

Ο Παναγιωτόπουλος δίνει έκτακτο επίδομα στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr