ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέος πρύτανης στο ΕΜΠ αναλαμβάνει ο Ιωάννης Λ. Πασπαλιάρης, μετά την επιστολή του πρύτανη του ΕΜΠ κ. Ιωάννη Γκόλια που ανέφερε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για δεύτερη πρυτανική θητεία.
«Ανακοινώνεται ότι με βάση:
»1.το άρθρο 15, παρ 12 του Ν. 4485/2017 (ΦΕΚ Α’ 114/04/08/2017) σύμφωνα με το οποίο «…αν ο Πρύτανης παραιτηθεί ή εκλείψει για οποιονδήποτε λόγο κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους της θητείας του, καθώς και αν απουσιάζει ή προσωρινά κωλύεται, καθήκοντα Πρύτανη ασκεί ο Αντιπρύτανης, σύμφωνα με τη σειρά αναπλήρωσης που ο Πρύτανης έχει ορίσει …»
»2. την υπ.αριθμ 45089 Πράξη του Πρύτανη ΕΜΠ ( ΦΕΚ Τ.Β’4272/27.9.2018) σύμφωνα με την οποία «σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, ο Πρύτανης αναπληρώνεται από τον αναπληρωτή Πρύτανη Καθηγητή Ιωάννη Λ. Πασπαλιάρη…»
»καθήκοντα Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από την 20η Ιουλίου 2019 ασκεί ο καθηγητής ΕΜΠ κ. Ιωάννης Λ. Πασπαλιάρης.
»Η Πρυτανεία του εύχεται ολόθερμα κάθε επιτυχία στο έργο του».























































