ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο ξύλο πλάκωσαν τεχνικούς της ΔΕΗ που πήγαν να κόψουν το ρεύμα σε σπίτι στη Βάρη ενώ τους έσκισαν και τα ρούχα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζόμενων τεχνικών της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Κώστα Μανιάτη, επιτέθηκαν στους τεχνικούς και ξυλοκόπησαν ενώ τους έσκισαν και τα ρούχα.
«Τη στιγμή που οι τεχνίτες έφθασαν για να κάνουν τη διακοπή, τους περίμεναν κάποιοι και τους ξυλοκόπησαν ενώ τους έσκισαν και τα ρούχα.
»Δεν τους επέτρεψαν να κάνουν τη διακοπή», αναφέρει ο κ. Μανιάτης.
«Πριν δύο χρόνια μπορούμε να θυμηθούμε τι έγινε στη Ζάκυνθο όταν χτυπήσαν τους τεχνίτες, στις Αχαρνές όταν πυροβόλησαν τους τεχνίτες», είπε ο κ. Μανιάτης στο OPEN.























































