ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοβαρές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητο και ο θάνατος ενός ζώου, ήταν ο απολογισμός του νέου τροχαίου με αγριογούρουνο, που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (28/9) στο δρόμο Καστρί – Γραμμένη στη δυτική Φθιώτιδα, μεταδίδει το lamiareport.gr.
Το ευτύχημα είναι ότι το αυτοκίνητο ήταν μεγάλο, τύπου τζιπ και ο οδηγός του δεν τραυματίστηκε από τη σφοδρότατη σύγκρουση με το ζώο που ξεπερνούσε τα 100 κιλά!
Πρόκειται για το μεγαλύτερο αγριογούρουνο που έχει προκαλέσει τροχαίο μέχρι σήμερα και είναι πραγματικά θαύμα που δεν είχαμε τραυματισμό ανθρώπου.
Ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τη ΔΕ Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος ζητεί από τους οδηγούς να προσέχουν μέρα – νύχτα στους επαρχιακούς δρόμους, καθώς διαπιστώνουμε ότι ακόμη και τα πιο μεγάλα και ενήλικα αγριογούρουνα κατεβαίνουν ανεξέλεγκτα στις κατοικημένες περιοχές.
Το ζώο που είχε το μέγεθος μικρού μοσχαριού, επρόκειτο να απομακρυνθεί από το σημείο και να ταφεί υγειονομικά όπως προβλέπεται, σύμφωνα με τον κ. Κοντογεώργο.























































