ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιός,


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία 21χρονη αλλοδαπή τραυματίστηκε στην Ίο, όταν κατά τη διάρκεια θαλάσσιου σπορ ζήτησε να κάνει βουτιά από βραχώδη ακτή στη θάλασσα, στον όρμο Μαγγανάρι.
Η κοπέλα που επέβαινε σε φουσκωτό θαλάσσιο παιχνίδι τύπου «μπανάνα» που τραβούσε ταχύπλοο, όταν έφθασε στον όρμο, φέρεται να ζήτησε από χειριστή του σκάφους να πραγματοποιήσει βουτιά από βραχώδη ακτή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Ιου.
Από τη Λιμενική Αρχή Ίου, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, ως υπεύθυνοι των θαλάσσιων μέσων αναψυχής και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Νάξου για έκθεση ατόμων σε κίνδυνο.























































