Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ακτιβιστές βίγκαν τις «άρπαξαν» σε ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Ακτιβιστές βίγκαν τις «άρπαξαν» σε ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακτιβιστές βίγκαν της ομάδας «Direct Action Everywhere – Thessaloniki» δέχθηκαν επίθεση από μαγαζάτορα την Τσικνοπέμπτη στη συμπρωτεύουσα, που τους έδιωξε «με τις κλωτσιές» από το κατάστημά του, όπου επιχείρησαν να διαμαρτυρηθούν.

Σύμφωνα με ανάρτηση της ομάδας των βίγκαν στο Facebook, «Ιδιοκτήτης καταστήματος ασκεί σωματική και λεκτική βία σε μέλη της ομάδας Direct Action Everywhere Thessaloniki, στα πλαίσια ειρηνικής δράσης κατά της εκμετάλλευσης των ζώων για τους εορτασμούς της Τσικνοπέμπτης 20/2.

»Κατα τη διάρκεια του disruption που πραγματοποιήθηκε σε ψητοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο άνδρας χτυπά στο πρόσωπο και σπρώχνει ακτιβίστρια και έπειτα επιτίθεται με χυδαιους χαρακτηρισμους στους ακτιβιστές της ομαδας, που κρατούσαν πλακατ και διαδηλωναν ειρηνικά με συνθήματα κατά της εκμετάλλευσης των μη ανθρώπινων ζώων, μπροστά στους πελάτες του μαγαζιού (!)

»Το βίντεο μιλά από μόνο του. Ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι έχει το δικαίωμα να επιτεθεί όχι μόνο λεκτικά, αλλά και σωματικά, σε κάποιον άλλο, χωρίς την ύπαρξη προκλητικής ή βίαιης συμπεριφοράς από τον δεύτερο, αλλά λόγω ασυμφωνίας απόψεων και συμφερόντων και επειδή του το επιτρέπει η σωματική του υπεροχή.

»Ο άνθρωπος που ασκεί βία ειναι ο ίδιος άνθρωπος που προωθεί προϊόντα βίας, κατά των οποίων διαμαρτηρονταν ειρηνικά οι ακτιβιστές, και αυτό περνά ένα ηχηρό μήνυμα. Η βια προς τα ζώα και η βία προς τον άνθρωπο έχουν κοινό παρονομαστή. Και η βια πρέπει να σταματήσει εδώ!», καταλήγουν οι βίγκαν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κοζάνη: «Μαϊμού» αστυνομικός έκλεψε 225.000 ευρώ από ηλικιωμένη, με τη γνωστή μέθοδο του «τροχαίου»

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Ληστεία με σπρέι πιπεριού σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Θεσσαλονίκη: 23χρονος προέτρεπε ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα και την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr