ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Μυστική αποστολή της CIA στη Μόσχα – Τι μήνυμα μετέφερε ο Ράτκλιφ
Πνινάτ Γιανάι (Ισραηλινή Πρεσβευτής Αθήνα): «Η Ελλάδα είναι ένας πραγματικός φίλος και στρατηγικός σύμμαχος του Ισραήλ»
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αισιόδοξα μηνύματα έρχονται από την εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του πρώτου κρούσματος κοροναϊού στην Ελλάδα όπου αναμένεται μέχρι το τέλος της βδομάδας να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της.
Η 38χρονη επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη που νοσηλεύεται μαζί με τον γιο της αναμένεται να πάρει εξιτήριο καθώς συμπληρώθηκαν οι 14 μέρες νοσηλείας που προβλέπονται στους ασθενείς σύμφωνα με το Πρωτόκολλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Οι δυο τους παρουσίασαν ήπια συμπτώματα και η νοσηλεία τους ήταν ομαλή.
Ωστόσο η θεραπεία τους θα συνεχιστεί όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο του Παγκόσμιου Πρωτοκόλλου Υγείας στο σπίτι με παραμονή για ακόμη δέκα μέρες.























































