ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληροφορίες: Ο Μάρκο Ρούμπιο προσανατολίζεται να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπάρακ με τον Ντέιβιντ Πετρέους
Ο Νίκος Δένδιας «ρίχνει» 63,5 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των Στρατιωτικών Εργοστασίων
Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
Μυστική αποστολή της CIA στη Μόσχα – Τι μήνυμα μετέφερε ο Ράτκλιφ
Πνινάτ Γιανάι (Ισραηλινή Πρεσβευτής Αθήνα): «Η Ελλάδα είναι ένας πραγματικός φίλος και στρατηγικός σύμμαχος του Ισραήλ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Νεκρός είναι ένας 87χρονος άνδρας από την Δαμασκηνιά που νοσηλευόταν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Ο 87χρονος, νοσηλευόταν εδώ και τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο.
Χθες Πέμπτη, νέα κρούσματα του κορωνοϊού που φτάνουν τα 46 ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για την νόσο, Σωτήρης Τσιόδρας.
Συνολικά τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας φτάνουν τα 464, από τα οποία 72 είναι απροσδιόριστης πηγής, ενώ 78 ασθενείς νοσηλεύονται στα νοσοκομεία.
Επιπλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση υπάρχει αύξηση των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι μιας και φτάνουν τους 16.























































