ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βάσεις, Βάσεις Εισαγωγής, Γιώργος Βαμβακάς, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Πανελλαδικές Εξετάσεις,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γιώργος Βαμβακάς είναι ένας από τους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων και κατόρθωσε να μπει στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στη σχολή της αρεσκείας του.
Mε 19.784 μόρια ο Γιώργος εισάγεται στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, μία εντυπωσιακή επίδοση που κατόρθωσε μάλιστα χωρία να πάει φροντιστήριο.
«Στο σχολείο κάναμε καλή προετοιμασία, με αποτέλεσμα να μη χρειαστεί να κάνω φροντιστήριο», είπε ο ίδιος στην εφημερίδα Καθημερινή. «Στη ζωή μου έκανα μόνο φροντιστήριο ξένων γλωσσών», πρόσθεσε.
Όσο για την προοπτική μετανάστευσης για σπουδές στο εξωτερικό, ο Γιώργος είναι θετικός. «Ελπίζω, όμως, να μη μείνω εκεί για πάντα. Η χώρα πρέπει να δημιουργήσει τις ευκαιρίες επιστροφής της σημερινής γενιάς, που έχει στο μυαλό της τη μετανάστευση».























































