ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αποστάσεις ασφαλείας και μάσκες πραγματοποιήθηκε φέτος οι συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε στο Σύνταγμα μια συγκέντρωση διαφορετική από τις άλλες με στόχο να εορταστεί η επέτειος και να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.
Από νωρίς μέλη του συντονιστικού οργάνου των συνδικαλιστικών οργανώσεων βρέθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας και με μεζούρες στα χέρια, οριοθέτησαν με σημάδια τις αποστάσεις ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται σύμφωνα με τους ειδικούς.
Μάλιστα στο συγκεντρωμένο πλήθος μοιράστηκαν και μάσκες οι οποίες έγραφαν πάνω: «Τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή».
Το βίντεο με την πανοραμική άποψη του Συντάγματος προκαλεί εντύπωση:























































