ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί η υπόθεση της μικρής Μαρίας, του μικρού κατάξανθου κοριτσιού που είχε εντοπιστεί σε καταυλισμό Ρομά και έγινε αφορμή να αποκαλυφθεί σκάνδαλο με παράτυπα πιστοποιητικά γέννησης, να απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη, ένα χρόνο μετά όμως ο δήμος Αθηναίων επιβάλλει ποινές χάδι στους εμπλεκόμενους υπαλλήλους του ληξιαρχείου Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία, εκτός της ληξιαρχικής πράξης γέννησης που βρέθηκε στην Λαμία, έφερε πιστοποιητικά και από τον Δήμο Αθηναίων.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα που δεν άργησε να αποκαλύψει σημεία και τέρατα, με τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη να τονίζει πως οι δηλώσεις ετεροχρονισμένων γεννήσεων αυξήθηκαν από 50 το 2011 σε 200 το 2012 και 400 το 2013.
Άφησε ακόμα να εννοηθεί πως πολλοί εκμεταλλεύτηκαν τα κενά των νόμων και των υποδομών για να απολαμβάνουν τα όποια προνόμια ακόμα και αν δεν ήταν γονείς.
Όπως διαβάζουμε στον Ελεύθερο Τύπο, μήνες μετά η αρμόδια Εκτελεστική Επιτροπή με πρόεδρο τον ίδιο τον δήμαρχο έκρινε ομόφωνα αθώα τη διευθύντρια, επέβαλε έγγραφη επίπληξη στην προϊσταμένη και πρόστιμο αποδοχών 15 ημερών σε μία υπάλληλο.
Μάλιστα, οι ποινές στις δύο υπαλλήλους επεβλήθησαν κατά οριακή πλειοψηφία και με το ζόρι, καθώς χρειάστηκε η διπλή ψήφος της προεδρεύουσας.























































