Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεισμός Ναύπακτος: Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές

Σεισμός Ναύπακτος: Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ναύπακτος, Πάτρα, Σεισμός,

Ο σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών και ο δεύτερος σεισμός που ακολούθησε 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκαν στις 03.45 και στις 04.15 τα ξημερώματα αντίστοιχα και είχαν ως επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου, δεν έχουν προκαλέσει ζημιές, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές.

Ο σεισμός, τόσο ο πρώτος όσο και ο δεύτερος, έγινε αισθητός στην Πάτρα, τη Ναύπακτο, το Ρίο, το Μεσολόγγι και άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά τις δύο προαναφερόμενες σεισμικές δονήσεις ακολούθησαν και άλλες, μικρότερου μεγέθους, οι οποίες έγιναν αισθητές κυρίως στις περιοχές της Ναυπάκτου και του Ρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Προειδοποίηση Νίκου Δένδια για δημογραφικό και κοινωνική συνοχή: «Δεν μπορεί να έχουμε κοινωνία πολλαπλών ταχυτήτων, δεν γίνεται, δεν θα επιβιώσουμε έτσι»

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί προϊόντα γνωστής σοκολάτας

Διπλός σεισμός στη Ραφήνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr