ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Εμβόλιο, Καρκίνος, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Νοσηλευτές / Νοσηλεύτριες, Νοσοκόμα, Πάτρα,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιδράσεις προκαλεί η στάση αντιεμβολιάστριας νοσηλεύτριας στην Πάτρα, που «αρπάχτηκε» με κόρη καρκινοπαθούς ασθενή με αφορμή το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το pelop.gr, η νοσηλεύτρια στο Τμήμα Χημειοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «αρπάχτηκε» με την κόρη καρκινοπαθούς όταν προσκόμισε τα επίσημα έγγραφα πως έχει εμβολιαστεί πλήρως, άρα θα μπορούσε να συνοδεύσει τον πατέρα της στη διαδικασία που θα ακολουθούσε.
«Έχετε κάνει εμβόλιο; Καλά να πάθετε.
»Σε δύο – τρία χρόνια θα είστε κι εσείς εδώ» φέρεται να είπε η νοσηλεύτρια στην κόρη του ασθενούς.
Η γυναίκα στη συνέχεια επιτέθηκε φραστικά στη νοσηλεύτρια ενώ ασθενείς και συνοδοί παρακολουθούσαν άναυδοι.
Η κόρη του καρκινοπαθούς ενημέρωσε και πρόσωπα της ιατρικής κοινότητας της Πάτρας για το περιστατικό αλλά προς το παρόν δεν κλήθηκε για εξηγήσεις η νοσηλεύτρια.
Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Αυγούστου μία γιατρός στην Πάτρα κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού μίας ανήλικης κοπέλας χρησιμοποίησε απαξιωτικά λόγια για το εμβόλιο και την διαδικασία των εμβολιασμών, απαξιώνοντας παράλληλα την πανδημία και τον κορωνοϊό, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας της κοπέλας.























































