ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μετάλλαξη Όμικρον, Νοσοκομείο Σωτηρία, Παραλλαγή B.1.1.529 της «Μποτσουάνα»,


















































Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε στόχους στη νότια Συρία
Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια 77χρονη ανεμβολίαστη ασθενής με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα είναι η πρώτη ασθενής που κατέληξε από τη μετάλλαξη Όμικρον στην Ελλάδα.
Η 77χρονη όπως μετέδωσε απόψε το Mega, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» και έφυγε το απόγευμα της Πέμπτης.
Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, τα μόνα νοσοκομεία που έχει γίνει γονιδιακός έλεγχος για το ποιοι διασωληνωμένοι νοσούν με τη μετάλλαξη Όμικρον είναι ο «Ευαγγελισμός» και το «Σωτηρία».
Νωρίτερα, στους διασωληνωμένους ασθενείς από την «Όμικρον» αναφέρθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό.
Μέχρι σήμερα, δύο περιπτώσεις διασωληνωμένων ασθενών με τη νέα παραλλαγή έχουν εντοπιστεί στις μονάδες Υγείας στην Ελλάδα, έκανε γνωστό η κ. Γκάγκα.
Όπως διευκρίνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, η μία από τις δύο περιπτώσεις ήταν τυχαία εύρεση, καθώς η διασωλήνωση έγινε για άλλο λόγο.
Το δεύτερο περιστατικό αφορά σε γυναίκα.
«Αυτά είναι τα δύο περιστατικά που ξέρουμε σε όλες τις νοσηλείες στις μονάδες, δεν έχουμε άλλα στελέχη» πρόσθεσε.
Διευκρίνισε όμως ότι «δεν έχουμε ελέγξει όλους τους διασωληνωμένους για στελέχη Δέλτα ή Όμικρον.
»Αλλά στις νοσηλείες στον Ευαγγελισμό και στο Σωτηρία, που είναι δύο μεγάλες μονάδες που ελέγξαμε, αυτά είναι».























































