Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σέρρες: Κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο για να φάνε σουβλάκια

Σέρρες: Κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο για να φάνε σουβλάκια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οργή προκάλεσε περιστατικό στη Μακεδονία, όπου γονείς κλείδωσαν τα παιδιά τους μέσα στο αυτοκίνητο και πήγαν να φάνε σουβλάκια.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Κυριακής στις Σέρρες.

Ζευγάρι ηλικίας 56 και 46 ετών αντίστοιχα, κλείδωσε τα τέσσερα παιδιά του αυτοκίνητο και πήγε να φάει σουβλάκια.

Τα τέσσερα παιδιά, ηλικίας από 2 έως 8 ετών, τα είδαν αστυνομικοί να κοιμούνται μέσα στο αυτοκίνητο, και άρχισαν να χτυπούν τα τζάμια.

Εκείνα δεν αντιδρούσαν με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να σπάσουν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού, βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης, και άμεσα τούς παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά παρέμειναν στο αυτοκίνητο για περίπου είκοσι λεπτά, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στις 4.30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα Funds που αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων: «Θα νικήσουμε!»

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

15 Μαρτίου 1943: Θεσσαλονίκη Άουσβιτς, «Ποτέ ξανά»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr