ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο μετεωρολόγος του ALPHA Γιώργος Τσατραφύλλιας σε ανάρτησή του στο Facebook επισημαίνει τρία στοιχεία, τα οποία τον προβληματίζουν.
Η κορύφωση της επιθετικότητας του καύσωνα θα καταγραφεί την Παρασκευή και το Σάββατο, με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει ακόμα και πάνω πάνω από τους 44 βαθμούς.
Μάλιστα, ιδιαίτερα θερμές θα είναι και οι νύχτες, καθώς ο υδράργυρος θα διατηρηθεί πάνω από τους 30 βαθμούς.
Το Σαββατοκύριακο αλλά και τη Δευτέρα θα επικρατήσουν πολύ ευνοϊκές πυρομετεωρολογικές συνθήκες (ιδιαίτερα ξηρές και θερμές), ενώ οι εντάσεις των βοριάδων θα είναι αυξημένες.
Η κόπωση του πληθυσμού εξαιτίας της πρώτης αξιόλογης ζέστης για φέτος και της μεγάλης διάρκειας των υψηλών θερμοκρασιών.
Στη συνέχεια, ο κ. Τσατραφύλλιας παραθέτει τις προβλεπόμενες θερμοκρασίες των επόμενων ημερών σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Θεσσαλία 40
Βόρεια Ελλάδα 40-41
Βοιωτία-Φθιώτιδα 40
Ρόδος 40
Νησιά 37-38
Αττική 38
Θεσσαλονίκη 36
Θεσσαλία 42-43
Βόρεια Ελλάδα 41-42
Βοιωτία-Φθιώτιδα 41
Πελοπόννησος 40-41
Ρόδος 40
Νησιά 38
Αττική 40
Θεσσαλονίκη 39
Θεσσαλία 44-45
Βόρεια Ελλάδα 44-45
Βοιωτία-Φθιώτιδα 43-44
Πελοπόννησος 44-45
Ρόδος-Κρήτη 42
Νησιά 39-40
Αττική 42-43
Θεσσαλονίκη 42-43






















































