ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γεωπολιτικός σεισμός! Ήταν η Σαουδική Αραβία και η Συρία οι χώρες που συζητούσαν «ειρήνη» με το Ισραήλ ως προκάλυμμα για
Τεράστια αποστολή αμερικανικού στρατιωτικού υλικού έφτασε στο λιμάνι της Χάιφα
«Φωτιές» στην Ιερουσαλήμ από διαρροές για αραβικό σχέδιο παραπλάνησης - Διαψεύδει εμπλοκή της Αιγύπτου ο Νετανιάχου
Το Πεντάγωνο απορρίπτει την αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και επανεξετάζει τις πυρηνικές επιλογές
Αλέξης Τσίπρας: Έτσι θα κυβερνήσω! 20 άξονες κοινωνικής δικαιοσύνης - Για τον λαό και την πατρίδα με πολιτική αρετή και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη δεύτερη φάση του καύσωνα εισέρχεται την Πέμπτη 20 Ιουλίου η χώρα με την μετεωρολογική ομάδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών να προειδοποιεί για ακραίες θερμοκρασίες σε μεγάλες πόλεις.
Οι αέριες μάζες πάνω από τη χώρα μας θα είναι 8-10 βαθμούς θερμότερες από το κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Όσον αφορά στο επίπεδο επικινδυνότητας, την Πέμπτη 20/07 αναμένουμε επίπεδο επικινδυνότητας 3 (ακραίες θερμοκρασίες με σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία) στη Λάρισα και στην Πάτρα.
Την Παρασκευή 21/07 επίπεδο επικινδυνότητας 3 αναμένεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα, και επίπεδο επικινδυνότητας 2 (εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες) στα Ιωάννινα.























































