ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καύσωνας: Στους 46 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο την Τετάρτη

Καύσωνας: Στους 46 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο την Τετάρτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Καύσωνας,

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες με τοπικά μέγιστες τιμές στους 46 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά προβλέπει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr για αύριο Τετάρτη 26 Ιουλίου.

Την ίδια ώρα, θα πνέουν ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι στα πελάγη με βαθμιαία στροφή των ανέμων σε βορειοδυτικούς μέτριους και βαθμιαία ισχυρούς και το meteo.gr προειδοποιεί για πολύ υψηλό κίνδυνο για εκδήλωση και εξάπλωση δασικών πυρκαγιών στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

Συγκεκριμένα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 42 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία από 19 έως 36 βαθμούς), 28 έως 46 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, 23 έως 39 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, 23 έως 39 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 42 βαθμούς στην Κρήτη, 23 έως 44 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από 22 έως 38 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 Μποφόρ, όπου βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους 5 Μποφόρ και τοπικά σε ισχυρούς 6 Μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 Μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και πολύ υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29 έως 44 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς, με βαθμιαία στροφή τους σε δυτικούς μέτριους 4-5 Μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους 4-5 Μποφόρ και τοπικά σε ισχυρούς 6 Μποφόρ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο – Πού και πότε επιστρέφει η ζέστη

Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόγνωvη για τον καιρό τον Δεκαπενταύγουστο – Πού θα βρέξει (βίντεο)

Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια

Σάκης Αρναούτογλου: Τριήμερο με 38-39 βαθμούς – Οι θερμοκρασίες μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο

Έως 39°C – Κίνδυνος πυρκαγιάς – Ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη 06/08

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr