ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,


















































Δημοσκόπηση: Συνεχίζεται η «κατρακύλα» της ΝΔ - Ανεβαίνει ο Τσίπρας έως 30,5%
Ξεκινά η «Επιχείρηση Ελευθερία» στα Στενά του Ορμούζ - Σε τεντωμένο σχοινί η Μέση Ανατολή
Ο Χάρης Καστανίδης παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με βαριές αιχμές κατά Ανδρουλάκη - «Οι αγώνες συνεχίζονται»
Πέθανε ο Γιάννης Κολοτούρας σε ηλικία 48 ετών - Το «αντίο» της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ο Μαρινάκης «κάρφωσε» τον Μητσοτάκη ότι έλεγε ψέματα για τον Τσίπρα και τη Συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού επικαιροποίησε και την Κυριακή 12/11 η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία:
Από to βράδυ της Κυριακής (12/11) νέο καιρικό σύστημα από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσει αρχικά τη δυτική Ελλάδα, βαθμιαία τη Δευτέρα (13/11) τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και σταδιακά τις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές.
Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας μέχρι το μεσημέρι το νότιο Ιόνιο, η δυτική Στερεά, η δυτική και η νότια Πελοπόννησος (πιθανώς τα Κύθηρα, η δυτική Κρήτη και η Θράκη) και βαθμιαία η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια, οι Κυκλάδες (κυρίως οι κεντρικές και νότιες) και το ανατολικό Αιγαίο.
Από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι τις βραδινές ώρες το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.























































