ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,


















































Νεκρός ο Μαχμούτ Αχμεντινετζάντ, πρώην Πρόεδρος του Ιράν
Ιράν: Σκοτώθηκαν μέλη της οικογένειας Χαμενεΐ
Νεκροί ο Αλί Χαμενεΐ και η στρατιωτική ηγεσία του Ιράν σε πλήγματα ΗΠΑ και Ισραήλ
Το Ιράν εκτόξευσε δύο πυραύλους προς την Κύπρο - Αναχαιτίστηκαν από τους Ισραηλινούς
Το Ιράν όρισε τον Αλιρεζά Αραφί στο συμβούλιο ηγεσίας μετά την εξόντωση Χαμενεΐ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού επικαιροποίησε και την Κυριακή 12/11 η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία:
Από to βράδυ της Κυριακής (12/11) νέο καιρικό σύστημα από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσει αρχικά τη δυτική Ελλάδα, βαθμιαία τη Δευτέρα (13/11) τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και σταδιακά τις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές.
Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας μέχρι το μεσημέρι το νότιο Ιόνιο, η δυτική Στερεά, η δυτική και η νότια Πελοπόννησος (πιθανώς τα Κύθηρα, η δυτική Κρήτη και η Θράκη) και βαθμιαία η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια, οι Κυκλάδες (κυρίως οι κεντρικές και νότιες) και το ανατολικό Αιγαίο.
Από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι τις βραδινές ώρες το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.























































