Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Την Πέμπτη 14/12 μέχρι 24°C – Μετά όμως βουτιά 10°C

Καιρός: Την Πέμπτη 14/12 μέχρι 24°C – Μετά όμως βουτιά 10°C
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Θερμοκρασιακές εναλλαγές θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα να χαρακτηρίζεται από ήπιες θερμοκρασίες και φαινόμενα.

Το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη αναμένεται… ζεστό, με τον υδράργυρο την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη να φτάνει στους 22 βαθμούς στην Αθήνα και τους 24 στη Βόρεια Κρήτη.

Η καλοκαιρία, ωστόσο, αυτή δεν θα διαρκέσει για πολύ, με τον καιρό να αλλάζει και και πάλι από το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο μετεωρολόγος, μάλιστα, της ΕΡΤ κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος χαρακτήρισε αυτό που θα συμβεί την Πέμπτη εντυπωσιακό, τονίζοντας βέβαια πως το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα αισθανθούμε το κρύο, με τη θερμοκρασία να πέφτει 10 βαθμούς στην Αττική.

Το Σαββατοκύριακο εκτός από κάποιες βροχές, θα έχουμε και χιόνια σε ορεινές περιοχές, θα χιονίσει και στην Εύβοια, αλλά και στον Παρνασσό.

Η εβδομάδα, πριν τα Χριστουγεννα, σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, θα είναι ήπια, δεν θα κάνει ούτε ζέστη, αλλά ούτε και κρύο.

Τσατραφύλλιας: Θερμή εισβολή την Πέμπτη

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο μετεωρολόγος του Alpha, Γιώργος Τσατραφύλλιας, ανέφερε πως κύμα αφρικανικής σκόνης από τις ακτές του Μαρόκου θα έρθει στην Ελλάδα, διασχίζοντας Αλγερία, Τυνησία και Λιβύη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος στη σχετική του ανάρτηση «η θερμοκρασία την ερχόμενη Πέμπτη όπου και θα κορυφωθεί η θερμή εισβολή θα κυμανθεί περίπου 10 βαθμούς πάνω».

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θεόδωρο Κολυδά, ο καιρός αναμένεται γενικά βελτιωμένος το επόμενο διήμερο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με άνοδο της θερμοκρασίας.

Από το απόγευμα της Πέμπτης και από τα βορειοδυτικά ο καιρός αλλάζει με βροχές, που την Παρασκευή και το Σάββατο θα επηρεάσουν πολλές περιοχές της χώρας.

Η θερμοκρασία θα πέσει από την Παρασκευή και θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα, ενώ θα υπάρξει βελτίωση του καιρού ως προς τα φαινόμενα, από την Κυριακή και για δυο-τρεις μέρες μετά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες μέχρι και το Πάσχα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr