Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο καιρός από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη μέχρι την Κυριακή

Ο καιρός από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη μέχρι την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Ηλιοφάνεια σε εναλλαγή με τοπικές συννεφιές το σκηνικό του καιρού την Τετάρτη 3/1, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Λίγες βροχές αναμένονται στα βορειοδυτικά και στα νησιά του νοτιανατολικού Αιγαίου.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ΟΡΕΝ, μπορεί νωρίς το πρωί να επικρατεί ψύχρα και υγρασία λόγω των νοτιάδων, όσο προχωράμε προς τη μέρα, η θερμοκρασία θα ανεβαίνει και θα φτάσει κατά τόπους και τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, μετά την έντονη πρωινή υγρασία, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και μερικές τοπικές συννεφιές και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει έως και τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, η υγρασία και η πρωινή ομίχλη έδωσε την θέση της στην ηλιοφάνεια και η μέρα θα κυλήσει με ήπιες καιρικές συνθήκες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Αναφορικά με την εξέλιξη του καιρού, οι καιρικές συνθήκες θα είναι ήπιες, με την θερμοκρασία έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου μέχρι και το Σάββατο 6/1, όπου αναμένεται μια διαταραχή από το βράδυ.

Την Κυριακή 7/1 μια οργανωμένη κακοκαιρία από την Ιταλία φέρνει βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς νοτιάδες αλλά και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά τμήματα της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Η αφρικανική σκόνη μεταφέρει σωματίδια – Τι πρέπει να κάνετε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr