ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Καταιγίδες,


















































Σύρος: Η διασώστρια του ΕΚΑΒ «ήταν σε υπερδιέγερση, δεν λύγιζε με τίποτα»
Σελεύκεια η προς Βήλω: Σύροι αλήτες τζιχαντιστές επιτέθηκαν (ξανά) σε Έλληνες της Συρίας
Οι Κούρδοι και όσα η Αριστερά εξακολουθεί να αρνείται να δει - Άρθρο γνώμης της Σαχάρ Μπαγκερί
Κρήτη: Εισβολή Παλαιστίνιων σε ξενοδοχείο που έμεναν Ισραηλινοί
Eurostat: Φτώχεια για τα ελληνικά νοικοκυριά - Μειώνονται τα εισοδήματα, εξανεμίζονται οι αποταμιεύσεις, καταρρέουν οι επενδύσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σημαντική αλλαγή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με την ατμοσφαιρική διαταραχή που επηρεάζει την Ευρώπη να φέρνει έντονη καιρική αστάθεια και στην Ελλάδα.
Ειδικότερα, από το μεσημέρι της Παρασκευής (22/5) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μεγάλο μέρος της χώρας -συμπεριλαμβανομένης της Αττικής και της Θεσσαλονίκης- θα βρεθεί στο επίκεντρο ισχυρών φαινομένων.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η ατμοσφαιρική κυκλοφορία πάνω από την Ευρώπη αναμένεται να ενισχύσει τις συνθήκες καιρικής αστάθειας που ήδη επικρατούν στη χώρας μας.
Έτσι, από την Παρασκευή 22/05 έως τουλάχιστον τη Δευτέρα 25/05, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας κυρίως από το μεσημέρι και μετά.
Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, ενώ ευνοείται η εκδήλωση τοπικών χαλαζοπτώσεων.
Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται τόσο ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας, όσο και ο νομός και η πόλη της Θεσσαλονίκης.























































