ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καταπέλτης ήταν η κατάθεση της μητέρας του μαθητή από την Άρτα που δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του με την παρότρυνση του δασκάλου τους.
Η μητέρα του 8χρονου στην κατάθεσή της αναφέρθηκε στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά το περιστατικό το παιδί της.
Να σημειωθεί ότι, όπως προέκυψε από την κατάθεση μητέρας ενός από τα παιδιά που είχαν εντολή από τον δάσκαλο να χαστουκίσουν τον συμμαθητή τους, πως ο εκπαιδευτικός έλεγε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια του συμβάντος “και λίγες έφαγες”.
Το δικαστήριο καταδίκασε τον εκπαιδευτικό για όλα τα αδικήματα (παράνομη κατακράτηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση) και επέβαλλε σε αυτόν, συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.






















































