ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο φως ήρθε ένα αρχείο με απόρρητα έγγραφα της ναζιστικής Γερμανίας που αποκαλύπτουν πώς οι Ναζί βομβάρδισαν με πυραύλους V-2 ακόμη και γερμανικές πόλεις για λόγους… εξάσκησης!
Τα απόρρητα έγγραφα των SS, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι κωδικοποιημένα, προσφέρουν αποδείξεις για τον τρόπο που ο Χίτλερ χρησιμοποίησε ακόμη και γερμανικές πόλεις και περιοχές για να ελέγξει την κλίμακα της καταστροφής που προκαλούσαν οι βαλλιστικοί πύραυλοι.
Έτσι, προκειμένου να δοκιμάσει τους πυραύλους, ο Χίτλερ δεν δίστασε να εξοντώσει εκατοντάδες Γερμανούς το 1944 και το 1945, ρίχνοντας μετά την ευθύνη στις Συμμαχικές Δυνάμεις.
Οι πύραυλοι V-2 εκτοξεύτηκαν κατά του Λονδίνου αλλά και εναντίον άλλων ευρωπαϊκών στόχων, σκοτώνοντας πάνω από 7.000 ανθρώπους.
Το απόρρητο αρχείο είχε στην κατοχή του ένας Γερμανός συλλέκτης.























































