Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Εύη Σιμοπούλου
Δημοσιογράφος

Σούπερ μοντέρνες σχολικές τσάντες Deglingos σε νέες χαμηλότερες τιμές!!!

Σούπερ μοντέρνες σχολικές τσάντες Deglingos σε νέες χαμηλότερες τιμές!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παιδιά,

H τσάντα μας θα είναι Deglingos τελεία και παύλα! Γιατί; Γιατί, εκτός από το δέλεαρ της νέας χαμηλότερης τιμής, υπάρχουν και οι παρακάτω λόγοι που σίγουρα θα σε βάλουν σε σκέψεις για να αγοράσεις και εσύ μία στο αγγελούδι σου.

Προωθούν το παιχνίδι

Γιατί το παιχνίδι είναι τόσο σημαντικό; Τα παιδιά γεννιούνται με την απίστευτη ικανότητα να μαθαίνουν. Ο εγκέφαλός τους αναπτύσσεται με υπερβολικά γρήγορο ρυθμό και μέσω του παιχνιδιού και του πειραματισμού απορροφούν τις περισσότερες πληροφορίες που χρειάζονται για να κατανοήσουν τον κόσμο. Η σειρά με τις τσάντες Les Deglingos έχει κατασκευαστεί ειδικά για να προωθήσει το παιχνίδι και να δημιουργήσει την ευκαιρία για τα παιδιά να μάθουν.

Είναι διασκεδαστικές

Πάνω από 100 διαφορετικοί τύποι και χρώματα από υφάσματα και νήματα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία της συλλογής Deglingos. Το φινίρισμα, η λεπτομέρεια και ο σχεδιασμός του τελικού προϊόντος είναι απίστευτο και κρατά τα χέρια απασχολημένα για ώρες. Δεν είναι μια απλή τσάντα, είναι μια τσάντα παιχνίδι.

Είναι μοναδικές

Παρόλο που υπάρχουν παραλλαγές του ίδιου χαρακτήρα μέσα σε ένα εύρος (για παράδειγμα μπορείτε να αγοράσετε τη σχολική τσάντα ποντικάκι, αλλά και τη τσάντα φαγητού ποντικάκι) ωστόσο κανένα δεν είναι το ίδιο! Κάθε μία είναι κατασκευασμένη με ένα μοναδικό σχεδιασμό και με εντελώς διαφορετικά υφάσματα.

Είναι αντικείμενα του συλλέκτη

Οι τσάντες είναι τόσο καλής ποιότητας που είναι ανθεκτικές και εύκολο να πλυθούν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν εύκολα να μεταφερθούν από γενιά σε γενιά και να παραμείνουν στην οικογένεια για χρόνια.

Και αν είστε οπαδός των ιπποπόταμων, των γατών, των σκύλων ή των πιγκουίνων – υπάρχει μια ολόκληρη σειρά διαφορετικών χαρακτήρων για να κρατήσετε και θα λέγαμε ότι είναι ένας μικρός θησαυρός!

Είναι κορυφαίες και υψηλής ποιότητας

Κάθε τσάντα είναι πλήρως δοκιμασμένη ώστε να πληροί τους ευρωπαϊκούς και αμερικανικούς κανονισμούς ασφαλείας (συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων και του υφάσματος) έτσι όλοι εμείς οι γονείς ξέρουμε ότι είναι ασφαλείς για τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν χαλαρά κομμάτια, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος πνιγμού και είναι ραμμένα όμορφα, επομένως δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα οι τσάντες να χαλάσουν.

Τσάντα φαγητού σε τέσσερα σχέδια!!!

Γενικά είναι η κατάλληλη πρώτη τους τσαντούλα!!!

Σχεδιάζονται στην Γαλλία, φτιάχνονται με απαλό κοτλέ ύφασμα, και είναι ιδανικές για να συνοδεύσουν τα παιδιά στα πρώτα τους βήματα ή στην πρώτη τους μέρα στο σχολείο.

Χωράει ό,τι χρειάζεται στον παιδικό σταθμό ή στο νήπιο.

-Super απαλά υφάσματα

-Σύγχρονος σχεδιασμός

-Ρυθμιζόμενες φαρδιές τιράντες

-Υφασμάτινη φουσκωτή λαβή

-Κατάλληλο μέγεθος για παιδιά από 18 μηνών

Η Γαλλική σειρά DEGLINGOS περιλαμβάνει επίσης απίθανα λούτρινα ζωάκια, παιχνίδια βρεφοανάπτυξης, σετ φαγητού και άλλα πολλά βρεφικά & παιδικά είδη που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.synchronia.gr.

Η δικιά μας τσαντούλα είναι η ποντικίνα Coquelicos

Σχεδιασμένη να χωράει ότι χρειάζεται το μικρό σας στον παιδικό σταθμό ή στο νήπιο.

Super απαλό, παχύ κοτλέ, ρυθμιζόμενες, πολύχρωμες τιράντες, και μια λαβή μεταφοράς, που σε συνδυασμό με το μικρό του μέγεθος το καθιστούν εύκολη, πρακτική επιλογή για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

INFO

Μέγεθος: 25x25cm 0+
Πλένεται στο πλυντήριο με κρύο νερό.

Τιμή: 37,90€

Για να την αγοράσετε και εσείς πατήστε το link!

Δεν θα μπορούσαμε να μην πάρουμε και την τσάντα φαγητού Ποντικίνα Coquelicos

Η τσάντα για το φαγητό διαθέτει μακρύ ιμάντα για να μπορεί να κρεμαστεί στον ώμο αλλά και χερούλι για να μπορεί να μεταφέρεται παντού. Η επιφάνειά της πλένεται.

Διάσταση: 17 x 21 x 15εκ.

Τιμή: 19,80€

Για να την αγοράσετε και εσείς πατήστε το link

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα παιδιά έως 14 ετών μπορούν να εμφανίσουν μακρά Covid-19

Τι είπε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ για τα τρία κρούσματα ηπατίτιδας σε παιδιά

Πλεύρης: «Νέα έξαρση κορωνοϊού το φθινόπωρο» – Τι είπε για την κατάργηση μάσκας

Tι λέει η Λινού για τους αιφνίδιους θανάτους παιδιών στην Ελλάδα

Ένα στα τέσσερα παιδιά θα εμφανίσουν μακρόχρονα Covid-19

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr