Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε τους βασικούς χαρακτήρες της νέας σειράς του Mega, “Εκδίκηση”!

Δείτε τους βασικούς χαρακτήρες της νέας σειράς του Mega, “Εκδίκηση”!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρεμιέρα κάνει, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 10:30 το βράδυ, η νέα δραματική σειρά του Mega, «Εκδίκηση», ενώ από την Τρίτη 21 του μήνα θα μεταδίδεται καθημερινά στις 6:50 το απόγευμα.

Πρωταγωνιστεί η Beren Saat, γνωστή στο ελληνικό κοινό από την επιτυχημένη σειρά του Mega, «Fatmagul» και είναι διασκευή της σειράς «Revenge», η οποία μεταδόθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες με μεγάλη επιτυχία και ήταν υποψήφια για πολλά τηλεοπτικά βραβεία – ανάμεσά τους και για Χρυσή Σφαίρα το 2012.

Η ιστορία

Η όμορφη και σαγηνευτική Ντερίν Τσελίκ επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο μέρος που γεννήθηκε, για να εκδικηθεί όσους ευθύνονται για την άδικη καταδίκη και το θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα. Η ιστορία ξεκινά τη στιγμή που ο Αντίλ, ο πατέρας της Ντερίν, θα συκοφαντηθεί για απάτη. Ο ιδιοκτήτης της τράπεζας, στην οποία εργάζεται ο Αντίλ ως διευθυντής, εμπλέκεται σε μια απάτη πολλών εκατομμυρίων και όταν στενεύει ο κλοιός, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, ρίχνει όλη την ευθύνη στον πατέρα της Ντερίν.

Σε αυτή την πλεκτάνη σημαντικό ρόλο θα παίξει και η γυναίκα που αγαπούσε παράφορα ο Αντίλ. Ο πατέρας της Ντερίν καταδικάζεται και οδηγείται στις φυλακές και η μικρή κόρη του στο ορφανοτροφείο. Πατέρας και κόρη δεν θα ξανασυναντηθούν ποτέ. Η Ντερίν όλα αυτά τα χρόνια, μεγαλώνοντας μόνη της στο ορφανοτροφείο, είχε πειστεί πως ο πατέρας της ήταν ένοχος. Εκείνος, όμως, γράφει ένα ημερολόγιο στο οποίο αναφέρεται με λεπτομέρειες σε όλα τα πραγματικά γεγονότα, ώστε η κόρη του να μάθει κάποτε την αλήθεια.

Την ημέρα που η Ντερίν ενηλικιώνεται παίρνει στα χέρια της το ημερολόγιο. Σοκαρισμένη, μαθαίνει όλη την αλήθεια και αναζητά τον πατέρα της αλλά είναι πολύ αργά γιατί έχει πεθάνει. Η Ντερίν έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο δρόμους: ή να συγχωρέσει τους πραγματικούς ενόχους και να ξεκινήσει μια νέα ζωή ή να εκδικηθεί όσους κατέστρεψαν την ευτυχία της και διέλυσαν τη ζωή της. Διαλέγει την… ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

Διαγράφει όλο το παρελθόν της αλλάζει το όνομά της σε Γιαγμούρ Οζντέν και με καινούργια ταυτότητα επιστρέφει στο μέρος που γεννήθηκε και κινείται ανάμεσα στους ανθρώπους που της στέρησαν τον πατέρα της και τα παιδικά της χρόνια. Κανείς δεν γνωρίζει το σκοπό της και κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι αυτή η νέα και όμορφη γυναίκα. Αντίθετα, η Ντερίν τούς γνωρίζει όλους πολύ καλά και ξέρει από τον καθένα τι θα πάρει!..

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ δεν αργεί να ξεκινήσει και θα οδηγήσει μέχρι το θάνατο… όμως η Ντερίν είναι πραγματικά έτοιμη γι’ αυτό το ταξίδι ή θα μπλεχτεί στα δίχτυα του έρωτα και θα ανατραπούν τα σχέδια της;

Οι βασικοί χαρακτήρες της σειράς

Beren Saat (Ντερίν Τσελίκ-Γιαγμούρ Οζντέν)

n1

Beren Saat (Ντερίν Τσελίκ – Γιαγμούρ Οζντέν)

Η Ντερίν Τσελίκ είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, η οποία μεγάλωσε δίχως τους γονείς της σε ένα ορφανοτροφείο της Κωνσταντινούπολης. Δεν γνώρισε ποτέ τη μητέρα της, όμως λάτρευε τον μπαμπά της με τον οποίο έζησε μοναδικές στιγμές ευτυχίας, μέχρι τη στιγμή που μια άδικη κατηγορία τον οδήγησε στη φυλακή και την ίδια στο ορφανοτροφείο.

Όταν ενηλικιώνεται, μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη ζωή του πατέρα της, για όσους τον οδήγησαν στην φυλακή, για όσους ευθύνονται για την αυτοκτονία του, για όσους της κατέστρεψαν τη ζωή και της στέρησαν τα όνειρα. Αποφασίζει πως ο μόνος δρόμος για να συνεχίσει τη ζωή της είναι να εκδικηθεί. Αλλάζει το όνομά της σε Γιαγμούρ Οζντέν, φροντίζει να δημιουργήσει ένα ψεύτικο παρελθόν και εισβάλλει στις ζωές όλων. Θα υπάρξει όμως ένας αστάθμητος παράγοντας που θα αναστατώσει τη ζωή της και τα σχέδιά της… ο Ρουζγκιάρ, ο παιδικός της φίλος… η παιδική της αγάπη!

Nejat Isler (Ρουζγκιάρ Ντενιντσί)

Clipboard02

Nejat Isler (Ρουζγκιάρ Ντενιντσί)

Ο Ρουζγκιάρ είναι ένας ρομαντικός και συναισθηματικός άνθρωπος, αγαπά πολύ την οικογένειά του, είναι συμπονετικός με όλους τους ανθρώπους και αλτρουιστής. Μαζί με τον πατέρα του και τον αδελφό του διατηρούν ένα μικρό, παραδοσιακό καφενείο σε μια αρκετά πλούσια συνοικία της Κωνσταντινούπολης, εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Η Ντερίν ήταν η καλύτερη φίλη των παιδικών του χρόνων αλλά και η μοναδική του αγάπη που πάντα ήλπιζε πως μια μέρα θα επιστρέψει στη ζωή του. Όταν γνωρίζει για πρώτη φορά τη Γιαγμούρ Οζντέν θα νιώσει πολύ ιδιαίτερα συναισθήματα που θα του θυμίσουν τον παιδικό του έρωτα.

 

 

Mert Firat (Εμρέ Αρσόι)

Clipboard03

Mert Firat (Εμρέ Αρσόι)

Ο Εμρέ είναι ένας γοητευτικός και πλούσιος νέος, γιος της Σαϊκά και του Χαλντούν Αρσόι. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια οικογένεια που του πρόσφερε μια άνετη και ήρεμη ζωή, δίχως να στερηθεί το παραμικρό. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Harvard και επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Εμρέ είναι έξυπνος και πολύ εργατικός και ένας άνθρωπος που δεν επηρεάστηκε από τα πλούτη και την εξουσία της οικογένειάς του, γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός και συμπονετικός απέναντι στους άλλους ανθρώπους. Όταν συναντήσει για πρώτη φορά τη Γιαγμούρ Οζντέν θα την ερωτευθεί κεραυνοβόλα και θα της κάνει πρόταση γάμου καθώς πιστεύει πως είναι η γυναίκα της ζωής του.

 

Arzu Gamze Kilinç (Σαϊκά Αρσόι)

Clipboard04

Arzu Gamze Kilinç (Σαϊκά Αρσόι)

Η Σαϊκά είναι το πρόσωπο που κινεί τα νήματα της οικογένειας Αρσόι και ο μεγαλύτερος εχθρός της Γιαγμούρ. Είναι η γυναίκα που αγάπησε ο πατέρας της Γιαγμούρ και η γυναίκα που τον κατέστρεψε. Είναι παντρεμένη με τον Χαλντούν και έχει δύο παιδιά, τον Εμρέ, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία και τη Τζεμρέ. Είναι έξυπνη, δραστήρια και γοητευτική γυναίκα, η οποία συμπεριφέρεται σαν βασίλισσα τόσο στους ανθρώπους που την περιβάλλουν όσο και στον ίδιο της τον εαυτό.

 

 

 

 

 

Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Ντερίν Τσελίκ-Γιαγμούρ Οζντέν), Mert Firat (Εμρέ Αρσόι), Nejat Isler (Ρουζγκιάρ Ντενιντσί), Arzu Gamze Kilinç (Σαϊκά Αρσόι), Zafer Algoz (Ασλί Σαγκλάμ), Ergi Ejuboglu (Τζεμρέ Αρσόι), Dilşad Çelebi (Ασλί Σαγκλάμ), Can Sipahi (Μπαρίς Ντενιντσί), Didem Uzel (Λεϊλά Σαϊγκίν), Başak Daşman, Seda Demir (Σελέν Ντουρμάζ), Celil Nalçakan (Αντέμ Καρακούς), Burak Davutoğlu (Αντίλ Τσελίκ), Çağdaş Agun, Cerent Reis, Görkem Demirkan

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

Στο ΣΚΑΪ είπαν ότι «με τέσσερα τοστ χορταίνει όλη η οικογένεια» -Οργή στα social media

Υπό διωγμό η τηλεοπτική σειρά «Κόκκινα μπουμπούκια» που διχάζει την Τουρκία

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν εμφανίστηκε στο «Super Κατερίνα» ο παρουσιαστής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr