Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απαράδεκτος Καμπουράκης, “έκοψε” βουλευτή στον αέρα γιατί έτσι… γούσταρε!

Απαράδεκτος Καμπουράκης, “έκοψε” βουλευτή στον αέρα γιατί έτσι… γούσταρε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για μια ακόμη φορά το τραγικό πρωινό ενημερωτικό δίδυμο του Mega έδωσε τα ρέστα του… Μόλις είχαν ολοκληρώσει το θέμα με τις πλημμύρες στον Έβρο και την εκκένωση των χωριών, στην Κοινωνία ώρα Mega. Για να ελαφρύνουν το κλίμα λοιπόν, οι παρουσιαστές της εκπομπής θέλησαν να περάσουν στη χθεσινή ορκωμοσία των βουλευτών και τις selfie που έβγαλαν μέσα στη Βουλή.

«Ευκαιρία να το ελαφρύνουμε λίγο. Ο Νίκος Ορφανός, ο βουλευτής από το Ποτάμι είναι μαζί μας στο τηλέφωνο», είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης. Ο βουλευτής όμως, είχε άλλη άποψη. «Τώρα συγνώμη, μετά από όλα αυτά τα σοβαρά με τους μαθητές που πεινάνε και τις πλημμύρες, πώς να το ελαφρύνουμε;», αναρωτήθηκε.

«Να μην το ελαφρύνουμε λοιπόν. Συμφωνούμε μαζί σου. Γεια σου Νίκο, ευχαριστούμε πολύ! Καλημέρα!», είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης και διέκοψαν την τηλεφωνική επικοινωνία προκαλώντας δικαιολογημένα μεγάλη αμηχανία στο πλατό.

«Είναι πρώτο θέμα σε όλα τα social media. Λυπάμαι! Καλώς ή κακώς έτσι είναι! Πάλι την πλήρωσα εγώ…», ξέσπασε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Το Tribune έχει ασκήσει σκληρή κριτική στο Ποτάμι, ίσως όσο κανένα άλλο Μέσο στην Ελλάδα. Αλλά θεωρούμε τη συμπεριφορά του Δημήτρη Καμπουράκη απαράδεκτη απέναντι σε έναν βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, ο οποίος στην τελική -ακόμα κι αν ήθελε να αποφύγει τη συζήτηση για τις selfie- είχε δίκιο.

Ποιος είσαι ωρέ Καμπουράκη; Σε δημόσια συχνότητα, που παράνομα κατέχει το κανάλι σου, κόβεις στον αέρα βουλευτές; Τι είναι οι δημόσιες συχνότητες; Τσιφλίκι σου; Για μαζέψου, γιατί πολλά τα έχεις κάνει! Και όταν θα μιλάς με βουλευτές, όποιοι κι αν είναι αυτοί, θα τους σέβεσαι, διότι τους εξέλεξε ο ελληνικός λαός. Κατάλαβες;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Ισραήλ: Εγκρίθηκε νόμος που επιτρέπει την απαγόρευση της προβολής του «τρομοκρατικού» Al Jazeera

Ο Νετανιάχου «κλείνει» το φιλοτζιχαντιστικό Al Jazeera στο Ισραήλ

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr