ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δημόσια πληροφόρηση που θα σέβεται τον πολίτη είναι ο στόχος της κυβέρνησης με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης κατά την ομιλία του την Τρίτη στη Βουλή.
Ενώ πρόσθεσε ότι στο νομοσχέδιο θα έρθουν «μέτρα που βάζουν σε τάξη τη ζούγκλα της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας».
Τόνισε επίσης ότι με αυτή τη νομοθετική πρωτοβουλία επαναφέρουμε τη χώρα μας και σε αυτό τον τομέα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο καθώς όπως κατήγγειλε η Digea είναι ένα «σκάνδαλο από μόνη της που παραβίασε πλήρως την ευρωπαϊκή νομοθεσία». Απευθυνόμενος μάλιστα στην αντιπολίτευση σημείωσε ότι με το ν/σ για την ΕΡΤ αξιοποιούμε τα «δικά σας παιδιά» τα οποία επαναπροσλαμβάνουμε χωρίς κομματικά κριτήρια.
Τέλος ο Ν. Φίλης ξεκαθάρισε ότι θα λειτουργήσουν όλα τα κανάλια, με τα κριτήρια των υγιών επιχειρήσεων. Η σχέση ιδίων κεφαλαίων με τα δάνεια θα πρέπει να είναι η ίδια ακριβώς όπως ισχύει με την κάθε μικρομεσαία επιχείρηση που κλείνει.
Ενώ σε σχέση με την προσχηματική κριτική της αντιπολίτευσης ότι θα κλείσουν οι επιχειρήσεις και θα μείνουν στο δρόμο οι εργαζόμενοι ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν θα αφήσει «να γίνουν ασπίδα οι εργαζόμενοι διαφόρων διαπλεκόμενων και δολίων συμφερόντων, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες που θα διασφαλίσουν τα δικαιώματα τους». Πρόσθεσε τέλος ότι «όποιος δεν θα μπορεί να έχει την επιχείρηση, δεν θα την έχει, θα την πάρει άλλος με καθαρό, όμως και νόμιμο τρόπο».























































