Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοι μεγιστάνες ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» τις τηλεοπτικές συχνότητες

Ποιοι μεγιστάνες ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» τις τηλεοπτικές συχνότητες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές συχνότητες, η οποία θα περιέχεται στο πολυνομοσχέδιο μαζί με τη φορολόγηση των τηλεοπτικών διαφημίσεων που φέρνει η κυβέρνηση για την επίτευξη μίας ενδιάμεσης συμφωνίας με τους ευρωπαίους εταίρους φέρνει τεράστιες αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο.

Η κυβέρνηση στοχεύει σε έσοδα 350 εκατ ευρώ, και από τη φορολόγηση των διαφημίσεων έσοδα 50 εκατ ευρώ.

Την ώρα που οι καναλάρχες που έχουν κηρύξει ανένδοτο πόλεμο στον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά για να διατηρήσουν τις τηλεοπτικές συχνότητες που επί σειρά ετών εκμεταλλεύονται τσάμπα. Και αυτά για υπερχρεωμένα κανάλια με δεκάδες εκατοντάδες εκατομμύρια… δανεικά και αγύριστα.

Ενδεικτικά των εξελίξεων που έρχονται είναι τα οσα είπε ο υπουργός Εσωτερικών στη Βουλή, Νίκος Βούτσης για τη διαπλοκή, τονίζοντας ότι το πολύ τρία πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια μπορεί να είναι βιώσιμα (ένα θα είναι η ΕΡΤ).

Την ίδια ώρα ωστόσο νέοι «παίχτες» καραδοκούν για να πάρουν κάποια τηλεοπτική συχνότητα μέσα στο καλοκαίρι που θα δημοπρατηθούν και να μπουν στο νέο χάρτη που δείχνει να διαμορφώνεται στο τηλεοπτικό τοπίο. Σύμφωνα με πληροφορίες του tribune, μεταξύ αυτών είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η ΄Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος, και ο Νίκος Χατζηνικολάου, πιθανότατα μαζί με την οικογένεια Κουρή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Ισραήλ: Εγκρίθηκε νόμος που επιτρέπει την απαγόρευση της προβολής του «τρομοκρατικού» Al Jazeera

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να μη «λερωθεί» από την επιβεβαιωμένη μυστική συνάντηση Παπασταύρου και Μπρατάκου με τον Μαρινάκη

Ο Νετανιάχου «κλείνει» το φιλοτζιχαντιστικό Al Jazeera στο Ισραήλ

ΠΑΣΟΚ: Πήγαν ή όχι από την ΝΔ να καπνίσουν την πίπα της ειρήνης με τα οικονομικά συμφέροντα;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr