ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποκαλυπτικό είναι το παραπολιτικό σχόλιο του Δημήτρη Παπανικολάου στην εφημερίδα Αυγή σχετικά με τον “πρωταγωνιστή” του “μαύρου” στη Digea, Νίκο Παπαουλάκη.
Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, πριν από δύο χρόνια ήταν ο άνθρωπος που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο μαύρο στην ΕΡΤ και την ημέρα που ψηφιζόταν στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αναγέννηση της ΕΡΤ, ο ίδιος έριξε μαύρο για δύο ώρες στη Digea.
Πρόκειται, γράφει η Αυγή, για τον αντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) Ν. Παπαουλάκη, του οποίου ζήτησε την παραίτηση ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης. Και μάλιστα από αέρος, αφού εκείνη την ώρα ο υπουργός ήταν στο αεροπλάνο προς τη Ρίγα για να πάρει μέρος στο συμβούλιο υπουργών.
Αυτό για να μας λύνονται οι απορίες…























































