Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Σκανδαλώδης η ασυλία του Γκίκα Μάναλη”

“Σκανδαλώδης η ασυλία του Γκίκα Μάναλη”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζωή Κωνσταντοπούλου, ΝΕΡΙΤ,

Επίκαιρη ερώτηση για την ΝΕΡΙΤ,κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζ. Κωνσταντοπούλου. Η ερώτηση απευθύνεται στον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό αρμόδιο για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και επικεντρώνεται στη σκανδαλώδη νομοθετική ρύθμιση ασυλίας του Ειδικού Διαχειριστή Γκίκα Μάναλη και ζητά να διευκρινίσει η κυβέρνηση πού βρίσκεται η διαδικασία διαγωνισμού για το ψηφιακό σήμα.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει, παρατάθηκε «για πολλοστή φορά η αναστολή της υποχρέωσης των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών για απόδοση φόρου 20% επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων, «λόγω δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά:
ποιος είναι ο απολογισμός των κυβερνητικών πράξεων και παραλείψεων στον τομέα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από τις 11/6/2013 μέχρι σήμερα και πού βρίσκεται η διαδικασία διαγωνισμού για το ψηφιακό σήμα;
Αν έχουν διερευνηθεί οι ευθύνες και η ζημία από τον «ξαφνικό θάνατο» που επιχειρήθηκε εναντίον της ΕΡΤ Α.Ε. και προς τι η σκανδαλώδης νομοθετική ρύθμιση ασυλίας του Ειδικού Διαχειριστή;

Σε ό,τι αφορά τον διαγωνισμό για το ψηφιακό σήμα η κ. Κωνσταντοπούλου υπενθυμίζει ότι στις 19 Ιουνίου 2013 έληγε η προθεσμία δημόσιας διαβούλευσης για το ψηφιακό σήμα και τον σχετικό διαγωνισμό, με την ΕΡΤ να είναι κλειστή, γεγονός που προκάλεσε «δημόσιες καταγγελίες περί μεθόδευσης του σχετικού διαγωνισμού προς όφελος των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και εις βάρος του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα». Τελικά τον Νοέμβριο παρατάθηκε έως 30/6/2014 η προθεσμία χορήγησης αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής και ταυτόχρονα χαρακτηρίζονται ως νομίμως λειτουργούντες όσοι σταθμοί εξέπεμπαν τηλεοπτικό πρόγραμμα στις 31/8/2013.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κωνσταντοπούλου διέγραψε τον «εκλεκτό» της Χουρδάκη, αλλά αυτός δεν παραδίδει την έδρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όταν με βλέπει ο Μπέος φεύγει… τρέχοντας

Κωνσταντοπούλου: 10 λόγοι για τους οποίους δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Βουλή: Στο παλιό γραφείο της Γεννηματά ο Τσίπρας, στο γραφείο του Σημίτη η Κωνσταντοπούλου

Η Κωνσταντοπούλου ζητά έδρα Επικρατείας που «περισσεύει» από τους Σπαρτιάτες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr