ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελένη Μενεγάκη, όπως και άλλες celebrities που ασχολούνται με τα social media, έπεσε θύμα των θαυμαστών της καθώς στο Twitter έχουν δημιουργηθεί λογαριασμοί με το όνομα της. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και η παρουσιάστρια δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να δείξει στον αέρα της εκπομπής ένα από τα ψεύτικα προφίλ και τα νεύρα της δεν πρέπει να ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης δήλωσε πως έχει δείξει μεγάλη ανοχή και κάτι μας λέει πως αν συνεχιστεί η ιστορία με τα ψεύτικα προφίλ θα κινηθεί νομικά!
Συγκεκριμένα ανέφερε:
“«Από ότι βλέπω υπάρχουν πάρα πολλοί που τους αρέσει το δικό μου όνομα και θέλουν να το χρησιμοποιούν. Βεβαίως, μπορεί να το έκαναν γιατί μέχρι τώρα ήμουν αρκετά ανεκτική. Τέλειωσε όμως αυτό».
Δείτε την Ελένη Μενεγάκη να εξηγεί το περιστατικό:























































