ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μιχελάκης, Έψιλον TV,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμα δεν πρόλαβε να καθίσει στην καρέκλα του διευθυντή ειδήσεων και αποχώρησε κιόλας. Εκτός του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» βρίσκεται ο Γιάννης Μιχελάκης από το μεσημέρι της Δευτέρας. Προτού καν συμπληρωθούν 40 ημέρες από την έλευσή του στη θέση του διευθυντή ειδήσεων, ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός έκλεισε πίσω του την πόρτα του καναλιού του Περιστερίου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο real.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποχώρησή του Γ. Μιχελάκη από το «Ε» οφείλεται σε σοβαρή διαφωνία σχετικά με τη στρατηγική και τις επόμενες κινήσεις του σταθμού στον τομέα των ειδήσεων.
Ανάμεσα σε αυτές είναι και η έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου ο οποίος όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του «Ε» και αναμένεται να αναλάβει σύντομα την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.























































