ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
Το παγωμένο βλέμμα της Ελισάβετ: Ακόμη και πρωθυπουργοί έτρεμαν μπροστά της, αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, γλυτώνοντας από θαύμα. Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, βρισκόταν στο δρόμο, όταν ένα αυτοκίνητο παραβίασε το STOP και την χτύπησε με πολύ μεγάλη ταχύτητα.
Το αυτοκίνητό της ντελαπάρισε και άρχισε να σέρνεται για πάρα πολλά μέτρα στην άσφαλτο. Τελικά, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και μάλιστα περίμενε μιάμιση ώρα ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο να έρθει το ΕΚΑΒ. Μάλιστα όπως ανέφερε σώθηκε καθώς φορούσε ζώνη ασφαλείας.
























































