ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το κόμμα Τσίπρα έχει όνομα: ΕΛΑΣ (Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη)
Το Ιράν απειλεί το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Ο Τραμπ θα μνημονεύεται σε κάθε διοργάνωση»
Από την Αλβανία ο Χειμαρριώτης Νίκος Δένδιας τούς έκανε σαφές ότι η Ελληνική Εθνική Μειονότητα αποτελεί γέφυρα φιλίας
26/05 ο Αλέξης Τσίπρας στο Θησείο: Για τη Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, για τον λαό και την πατρίδα
Η Ελλάδα ως στρατηγική ναυτική δύναμη και αξιόπιστος οικονομικός εταίρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βάσανα… Πολλά βάσανα για την Ελένη Μενεγάκη. Τα παιδιά της είχαν γενέθλια και της ζήτησαν τον …μισό ζωολογικό κήπο για δώρο. Η παρουσιάστρια που δεν το έχει καθόλου με τη φροντίδα των ζώων, τόνισε στα παιδιά της ότι θα είναι αυτά υπεύθυνα για τη φροντίδα τους.
Πάνω στις περιγραφές της Ελένης, ήρθε και η γκάφα που έκανε τους πάντες να πέσουν κάτω από τα γέλια και την παρουσιάστρια να ψάχνει μέρος να κρυφτεί.
«Αφού την έχω βγάλει καθαρή με το θέμα που είχαμε εμείς παλιά, όταν ήμουνα μικρή, που ζητούσα από τη μάνα μου να μου πάρει ένα παπάκι. Είχα με ξεκινήσει με τα κοτάκια, αλλά τα κοτάκια δεν ζούσαν πολύ. Ενώ τα παπάκια γινόντουσαν κάτι παπάρες να! Κάτι πάπιες… με συγχωρείτε! Συγγνώμη! Με συγχωρείτε!», είπε.
Δείτε το βίντεο:























































