Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διεθνής καταδίκη της τραμπούκικης επίθεσης στον δημοσιογράφο Δημ. Πέρρο

Διεθνής καταδίκη της τραμπούκικης επίθεσης στον δημοσιογράφο Δημ. Πέρρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη «βάρβαρη επίθεση» στο δημοσιογράφο Δημήτρη Πέρρο που κάλυπτε το συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου, καταγγέλλουν με κοινή ανακοίνωσή τους η Διεθνής και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (IFJ και EFJ), εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους με τους Έλληνες συναδέλφους.

Οι IFJ και EFJ υπενθυμίζουν ότι οι κρατικές Αρχές πρέπει να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των δημοσιογράφων και τονίζουν ότι θα υποβάλουν την υπόθεση στο Συμβούλιο της Ευρώπης για την προστασία και την ασφάλεια των δημοσιογράφων.

“Είμαστε αλληλέγγυοι με τους Έλληνες συναδέλφους μας και καλούμε τις Αρχές να καταδικάσουν αμέσως αυτήν την βάρβαρη επίθεση και να ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες», δήλωσε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας (IFJ), Τζιμ Μπουμέλια.

Από την πλευρά της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (EFJ) τονίζει ότι πρόκειται για περίπτωση «στοχοποίησης» δημοσιογράφων και επισημαίνει ότι «είναι προς το δημόσιο συμφέρον οι δημοσιογράφοι να καλύπτουν δημόσιες εκδηλώσεις όπως το συλλαλητήριο για να ενημερωθούν οι πολίτες σχετικά με τη συζήτηση που γίνεται γύρω από την κυβερνητική πολιτική».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιώργος Κακούσης: Δηλώνει αθώος ο δημοσιογράφος για την υπόθεση Παναγόπουλου – Παραιτείται από τη δημοσιογραφία

Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Κύμα μαζικών απολύσεων δημοσιογράφων στην Washington Post του Τζεφ Μπέζος

Αναστασοπούλου σε Πορτοσάλτε: «Όχι, Άρη μου, αυτό θα το πάρεις πίσω, δεν θα το απευθύνεις σε μένα, όχι!»

Η Σία Κοσιώνη παραμένει στη ΜΕΘ για τρίτη μέρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr