Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Αννίτα αρνήθηκε να μεταδώσει την κηδεία του Παντελίδη (βίντεο)

Η Αννίτα αρνήθηκε να μεταδώσει την κηδεία του Παντελίδη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ώρα που όλα τα μεσημεριανάδικα είχαν πιάσει στασίδι από νωρίς για να έχουν στοπ καρέ τον οδυρμό της τραγικής μητέρας του Παντελή Παντελίδη που έχασε τον γιο της, η Αννίτα Πάνια αρνήθηκε να να μεταδώσει την κηδεία του νεαρού τραγουδιστή, στην εκπομπή της ΑΝΝΙΤΑgr, που παρουσιάζει στο Epsilon.

«Είμαστε σε μια μέρα πολύ δύσκολη. Ένα νέο παιδί, ένας σημαντικός καλλιτέχνης, ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο κατάφερε μόνος του και πάλεψε να γίνει σημαντικός στον χώρο του. Μια λαϊκή φωνή που αγαπήθηκε έφυγε από τη ζωή με πολύ άδοξο τρόπο. Πραγματικά σοκαριστικό για όλους, θλιβερό. Θέλουμε να δώσουμε σε αυτή την οικογένεια βαθειά συλλυπητήρια και κουράγιο», δήλωσε.

Στη συνέχεια, η Αννίτα Πάνια τόνισε:

«Επειδή είμαι στον αέρα αυτής της εκπομπής, αυτή την ημέρα. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής και θέλω να το συνεννοηθώ αυτό με τους τηλεθεατές, με τις κηδείες δεν το ‘χω όχι γιατί είναι κάτι που προσπερνάω, αλλά γιατί είναι κάτι που δεν το έχω σαν άνθρωπος και δεν μπορώ να μπω. Θέλω να πω ότι ο σταθμός μας έδωσε λινκ να έχουμε απευθείας σύνδεση με το νεκροταφείο κλπ.

»Να ευχαριστήσω τον σταθμό για όλα αυτά τα μέσα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να το υποστηρίξω εγώ αυτό, δεν μπορώ να το εξυπηρετήσω. Αυτό που βλέπω στις άλλες εκπομπές είναι κάτι που τιμώ.

»Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια εκπομπή η οποία θα έδινε μεγάλη τιμή σε αυτό το παιδί.

»Το γεγονός ότι δεν συνδεόμαστε με το νεκροταφείο δεν είναι γιατί έχουμε πρόθεση να μη δώσουμε την τιμή που πρέπει, αλλά γιατί πραγματικά είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν μπορώ να υποστηρίξω, με την έννοια ότι θεωρώ ότι έχει δοθεί δημοσιότητα σε αυτό το θέμα, η απαραίτητη τιμή.

»Η τιμή δεν φαίνεται με το να κάνεις συνδέσεις ζωντανές, είναι γνωστή η πρόθεσή μας να δώσουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια. Αν τηλεθεατές μου θέλετε κάτι αντίστοιχο από αυτή την εκπομπή δεν θα το έχετε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

Στο ΣΚΑΪ είπαν ότι «με τέσσερα τοστ χορταίνει όλη η οικογένεια» -Οργή στα social media

Υπό διωγμό η τηλεοπτική σειρά «Κόκκινα μπουμπούκια» που διχάζει την Τουρκία

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν εμφανίστηκε στο «Super Κατερίνα» ο παρουσιαστής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr