Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταγγελία βόμβα από Σπιρτζη για… Υπαγόρευση ερώτησης από δημοσιογράφο στη ΝΔ

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε μια βαρύτατη καταγγελία, για σχέσεις δημοσιογραφικού Οργανισμού με βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, προχώρησε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρίστος Σπίρτζης, στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου «Παρεμβάσεις» στο Blue Sky.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σπίρτζης κατήγγειλε ότι συγκεκριμένος δημοσιογράφος του ΔΟΛ (Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη) πήρε τηλέφωνο τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, και «του υπαγόρευε να κάνει ερώτηση σε σχέση με δημοσίευμα που υπάρχει».

«Συνάδελφοι σας δημοσιογράφοι, από συγκεκριμένο συγκρότημα παίρνουν στο τηλέφωνο τον κ. Αυγενάκη και του υπαγορεύουν να κάνει ερώτηση σε σχέση με δημοσίευμα που υπάρχει. Εγώ θυμάμαι ότι ο κ. Αυγενάκης έχει κάνει ερώτηση για δημοσύεμα που υπήρχε στο Βηματοδότη και αμέσως μετά την ερώτηση του βουλευτή υπήρξε δημοσίευμα στα »ΝΕΑ» που ανήκουν στο ίδιο συγκρότημα, όπου μας κατηγορούσε εμένα και τον κ. Παππά ότι είχαμε συστήσει γραφείο εξυπηρετήσεων και βγάζουμε μάλιστα 5.000 ευρώ την ημέρα από προμήθειες» είπε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε ότι «έχω και μάρτυρα για το τηλεφώνημα του συγκεκριμένου δημοσιογράφου στον Λευτέρη Αυγενάκη». «Βεβαίως, το λέω, τι άλλο να πω. Το λέω ευθέως» τόνισε.

Τέλος προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη τόσο από τον ίδιο όσο και από τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, γι’αυτό και για άλλα δημοσιεύματα «γιατί έχουμε στοχοποιηθεί από συγκεκριμένα συμφέροντα γαι συγκεκριμένες πλευρές». Δείτε το βίντεο από το 6.50′ και μετά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Ο Παππάς είπε τα αυτονόητα στη Βουλή – «Θα παραιτηθείτε για να ανασάνει η δημοκρατία»

Χρ. Σπίρτζης για Τέμπη: Ζητεί να κινηθεί η διαδικασία του άρθρου 86 του Συντάγματος

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα – Στη δεκάδα στον πληθωρισμό τροφίμων

Παππάς: Οφσάιντ ήδη ο προϋπολογισμός – Έπεσε έξω η κυβέρνηση για ανάπτυξη και επενδύσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Το πρώτο σχόλιο από το περιβάλλον Τσίπρα μετά την απόφαση να μην γίνουν εκλογές για πρόεδρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr