ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επί ΝΕΡΙΤ και Σαμαρά η «συμφωνία της ΕΡΤ» με τον Μαυρίκο! (έγγραφα)

Επί ΝΕΡΙΤ και Σαμαρά η «συμφωνία της ΕΡΤ» με τον Μαυρίκο! (έγγραφα)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επί διοίκησης ΝΕΡΙΤ, που ορίστηκε από τον Αντώνη Σαμαρά, είχε υπογραφεί η σύμβαση που δέσμευε τη δημόσια τηλεόραση με τα έντυπα της ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΑΕΒΕ.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που είχε φέρει στη δημοσιότητα το site typologies.gr τον Σεπτέμβριο του 2015, η σύμβαση υπεγράφη στις 27 Απριλίου 2015 ανάμεσα στον Πέτρο Μάη – ο οποίος επιλέχθηκε από τη ΝΔ για να αντικαταστήσει τον Αντώνη Μακρυδημήτρη – και τον εκπρόσωπο της ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΑΕΒΕ, τον Τάκη Μαυρίκο.

Η σύμβαση ορίζει πως η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να μεταδίδει διαφημίσεις της “Ακροπόλεως” και των “24ωρών” όπως και των sites τους, μέχρι του ποσού των 3.000 ευρώ. Δεν έχει χρονικό προσδιορισμό και ολοκληρώνεται με την κάλυψη του ποσού. Η ΕΡΤ, υπό τη νέα της διοίκηση δεν ανανέωσε τη σύμβαση. Αυτή που είναι σε ισχύ, φέρει την υπογραφή του Πέτρου Μάη.

nerit2

nerit21

nerit3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Κατάρ διοχετεύει εκατομμύρια για να διαμορφώσει τις απόψεις των νεαρών Αμερικανών για το Ισραήλ

Μεσσηνία: Εκβίαζαν αγρότες και, αν δεν ενέδιδαν, τους έκαιγαν τα χωράφια

Ο Νίκος Δένδιας με Ελληνοαυστραλούς δημοσιογράφους: «Διαπίστωσα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δύναμη, τη ζωντάνια και τη δυναμική του Ελληνισμού της Αυστραλίας»

Αζερμπαϊτζανός δημοσιογράφος και ακτιβιστής Ριζά Αγκαλί: «Είμαστε στο πλευρό του ιρανικού λαού, αυτός ο αγώνας είναι αγώνας όλης της Ισλαμικής Ούμα»

Δημοσκόπηση Alco: Καθιερώνει μονοψήφια διαφορά από τη ΝΔ η ΕΛΑΣ του Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr