ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης θυμήθηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μιλώντας στη RealNews.
Σε ερώτηση για το αν ο ανταγωνισμός γενικότερα μπορεί να βγάλει κάποιον της δουλειάς εκτός ορίων, απάντησε:
«Εδώ και χρόνια έχει αλλάξει η τηλεόραση. Όταν ξεκινούσαµε, τη δεκαετία του ’90, ήταν άλλος ο ανταγωνισµός.
»Τότε πήγαινες για µια αποστολή και σε έπαιρνε τηλέφωνο το αφεντικό σου και σου έλεγε ότι ο άλλος απέναντι είχε τρία πλάνα περισσότερα κι εσύ τρελαινόσουν. Αυτό ήταν το κλίµα.
»Μετά ήρθε ο ανταγωνισµός στις εκποµπές. Εγώ το απέφυγα όσο µπορούσα.
»Εχει συµβεί να είµαστε στον αέρα και να έρχεται ο ανταγωνιστής από το άλλο κανάλι και να βάζει ακουστικό στο δεύτερο αυτί του καλεσµένου για να µπορεί να απαντάει ταυτόχρονα σε δύο ερωτήσεις που γίνονται από τα στούντιο. Έχουν γίνει τέτοια αίσχη. Ευτυχώς, έχει σταµατήσει αυτό.
»Ο καθένας κάνει ρεπορτάζ, τα παρουσιάζει µε τον δικό του τρόπο κι αυτό µας έσωσε από την ξεφτίλα. Είχαµε περάσει ένα διάστηµα που η αλήθεια είναι ότι ντρεπόµασταν γι’ αυτό που κάναµε».























































