Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγριο άδειασμα σε Παναγιωταρέα για τα… χρήματα Σπίρτζη στο εξωτερικό

Άγριο άδειασμα σε Παναγιωταρέα για τα… χρήματα Σπίρτζη στο εξωτερικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με εκτενές μονόστηλο η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος αδειάζει εμφατικά την αρθρογράφο της, Άννα Παναγιωταρέα για αιχμή της ότι ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, έχει χρήματα στο εξωτερικό.

Το εν λόγω σχόλιο είχε γίνει από την… γνωστή και μη εξαιρετέα Άννα Παναγιωταρέα σε άρθρο της με τίτλο “Η Χώρα Πεθαίνει” πριν από δύο εβδομάδες.

Σήμερα η εφημερίδα αναγκάστηκε να διαψεύσει την αρθρογράφο της αποκαθιστώντας την αλήθεια για τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αφού και προ καιρού ο ΔΟΛ είχε αναγκαστεί να αδειάσει τον έτερο γνωστό και μη εξαιρετέο κ. Παπαχρήστου για αναφορές του στο πρόσωπο του Χρήστου Σπίρτζη και του Νίκου Παππά, αφού πρώτα βέβαια ο λίβελος είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου, σε αντίθεση φυσικά με τη διάψευση…

Αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα

«Αποκαθιστούμε την αλήθεια για τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ.Χρήστο Σπίρτζη, σχετικά με δημοσίευμα της 17ης Ιουλίου 2016, στη μόνιμη στήλη της δημοσιογράφου- συντάκτριας Αννας Παναγιωταρέα, με τίτλο «Η χώρα πεθαίνει…».

Ειδικότερα, είναι αναληθής και ανυπόστατος ο ισχυρισμός του άρθρου ότι ο υπουργός κ. Σπίρτζης διατηρεί καταθέσεις στο εξωτερικό. Δεν προκύπτει από οποιαδήποτε πηγή ή άλλο στοιχείο ότι ο κ.Σπίρτζης διατηρούσε ή διατηρεί καταθέσεις σε οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα στο εξωτερικό. Η συντάκτρια του άρθρου προφανώς παραπλανήθηκε από λανθασμένες πληροφορίες και αναξιόπιστες πηγές. Συνεπώς και ο ισχυρισμός του δημοσιεύματος περί δήθεν έλλειψης εμπιστοσύνης του υπουργού στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα ή την εθνική οικονομία δεν έχει αληθεί βάση.

Αναγνωρίζουμε οτι η συντάκτρια δεν είχε αξιόπιστα και ικανά στοιχεία προκειμένου να διαδώσει, διά του δημοσιεύματος, τους ανωτέρω ισχυρισμούς. Σε κάθε περίπτωση, η ιδιοκτησία της εφημερίδας δεν συντάσσεται με το επίμαχο δημοσίευμα, σε ό,τι αφορά το πρόσωπο του κ.Σπίρτζη.

Τέλος, δηλώνουμε ότι δεν υπήρξε πρόθεση εξύβρισης ή δυσφήμησης, αλλά αντιθέτως, σεβόμαστε και τιμούμε απόλυτα την προσωπική, την επαγγελματική και την πολιτική διαδρομή του κ. Χρήστου Σπίρτζη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χρ. Σπίρτζης για Τέμπη: Ζητεί να κινηθεί η διαδικασία του άρθρου 86 του Συντάγματος

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πάνος Ρήγας πρόεδρος του 4ου Συνεδρίου – Πέρασε η «επιλογή» Κασσελάκη

Χρήστος Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης να «προσγειωθεί στην πραγματικότητα»

Politico: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προστάτεψε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή για την τραγωδία στα Τέμπη

Χρήστος Σπίρτζης: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ «αυτόνομα δεν διεκδικούν κυβέρνηση ούτε στα πιο τρελά όνειρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr