Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Για το κανάλι “Ε” ετοιμάζεται ο Μαλέλης – δυσαρέσκεια με ΣΚΑΪ

Για το κανάλι “Ε” ετοιμάζεται ο Μαλέλης – δυσαρέσκεια με ΣΚΑΪ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δυσαρεστημένο με τον ΣΚΑΪ θέλει τον Σταμάτη Μαλέλη το ένθετο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, σε δημοσίευμα του οποίου αναφέρεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού προετοιμάζει την έξοδό του από το κανάλι του Φαλήρου.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο Σταμάτης Μαλέλης εδώ και χρόνια έχει έναν καημό, να συνεργαστεί με την Έλλη Στάη. Μια επιθυμία που δεν έκανε πραγματικότητα στο Star και ευελπιστούσε να το καταφέρει στον ΣΚΑΪ.

Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, ενόχλησε τη Σία Κοσιώνη αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα έχανε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, γράφει η εφημερίδα, που στηρίζει τη Σία Κοσιώνη, καθώς έχει σταθεί επάξια στο δελτίο ειδήσεων, έχει έρθει σε ρήξη με τον Σταμάτη Μαλέλη, που με τις επιλογές του έχει φέρει αναστάτωση και δυσαρέσκεια στο κανάλι σύμφωνα με το Secret.

Το νέο σενάριο που ακούγεται έντονα στους διαδρόμους και που το ενισχύουν και φήμες είναι ότι και από την πλευρά του ο Σταμάτης Μαλέλης είναι φανερά ενοχλημένος, ενώ ήδη συζητά με “Ε” προκειμένου να αναλάβει εκεί διευθυντική θέση.

Ούτως ή άλλως, το συγκεκριμένο κανάλι έχει βλέψεις ανόδου και προσπαθεί να μπει για τα καλά στα πράγματα και μια συνεργασία μαζί του θα ήταν ό,τι καλύτερο.

Στα σενάρια αυτά έρχεται να προστεθεί, αν και εφόσον κλείσει η συμφωνία, και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα τον ακολουθήσει, μιας και η συνεργασία της με το Star πρόκειται να ολοκληρωθεί και η ίδια αποτελεί “παιδί” του, καθώς είναι ο άνθρωπος που την επανέφερε στα media.

Τι μέλλει γενέσθαι θα δείξει… Σύμφωνα με πηγές του Secret, ο Σταμάτης Μαλέλης έχει ήδη κάνει μια πρώτη κουβέντα με το αφεντικό του “Ε”, Φίλιππο Βρυώνη, και για τον τηλεοπτικό σταθμό Zoom. Κάποιοι λένε ότι ο διευθυντής του Αλαφούζου εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο εξαγοράς του συγκεκριμένου καναλιού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

Μητσοτάκης: «Ληστές μπακάλικων» οι φοιτητές που κάνουν καταλήψεις – Σβίγκου: Συκοφαντίες και αυταρχισμός

Στο ΣΚΑΪ είπαν ότι «με τέσσερα τοστ χορταίνει όλη η οικογένεια» -Οργή στα social media

Υπό διωγμό η τηλεοπτική σειρά «Κόκκινα μπουμπούκια» που διχάζει την Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr