Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρελαίνει κόσμο ο κυνισμός Ψυχάρη: Πήρα δάνειο 15 εκατ. ευρώ με “αέρα”

Τρελαίνει κόσμο ο κυνισμός Ψυχάρη: Πήρα δάνειο 15 εκατ. ευρώ με “αέρα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ελληνική εκδοχή της ανερυθρίαστης διαπλοκής που επί μία εικοσαετία ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις αποτύπωσε με κυνική ομολογία του ο Παναγιώτης Ψυχάρης, υιός του Σταύρου Ψυχάρη σε έναν σύντομο διάλογο με τον επικεφαλής της Εξεταστικής Επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και μίντια, Σωκράτη Φάμελλο.

Η κυνική ομολογία του διευθύνοντας σύμβουλος του ΔΟΛ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ αναμένεται να προκαλέσει σεισμό, συμπαρασύροντας σημαίνοντα πρόσωπα τόσο από τον τραπεζικό, όσο πιθανότατα και από τον πολιτικό κλάδο.

Μιλώντας ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής (που απολαμβάνει τα προνόμια των ανακριτικών αρχών) και λίγο πριν το τέλος ρωτήθηκε από τον πρόεδρο, Σωκράτη Φάμελλο που βρήκε ο Όμιλος χρήματα ύψους 27 εκατ. ευρώ, από τη στιγμή που ο εκδότης κ. Σταύρος Ψυχάρης, εμφάνιζε στο λογαριασμό του μόλις 12 εκατ. ευρώ προσωπική περιουσία.

Τότε, ο γιος Ψυχάρη, δήλωσε πως ο ίδιος εγγυήθηκε άλλα 15 εκατ. ευρώ προσωπικώς αλλά όχι με μετρητά αλλά με. «αέρα», προκαλώντας σούσουρο στην επιτροπή.

Διαβάστε ολόκληρο τον διάλογο:

Φαμελλος: … από τις συνεδριάσεις αποδεικνύεται το ελληνικό φαινόμενο της εκδοτικής μπαμπούσκα. Ο κ. Ψυχάρης έστησε μια εταιρεία θυγατρική η οποία πήρε δάνεια πολλών εκατομμυρίων. Στην συνέχεια η εταιρεία αυτή συγχωνεύτηκε με τον ΔΟΛ και έτσι τα χρέη – δάνεια – πέρασαν στην μητρική εταιρεία. Προσωπικά δάνεια του κ. Ψυχάρη πέρασαν στον ΔΟΛ….

Από το private banking της Alpha διαπιστώνεται ότι ο πατέρας σας έχει 12 εκατ. ευρώ περιουσία. Επίσης εσείς μας είπατε ότι δώσατε 15 εκατ. ευρώ εγγυήσεις. Που τα βρήκατε τα 12 + 15 εκατ. ευρώ όταν μας λέτε ότι ο πατέρας ξεκίνησε ως βιοπαλαιστής. Που τα βρήκατε τα λεφτά για να πάρετε τον ΔΟΛ.

Ψυχάρης: Είπα ότι υπέγραψα εγγυήσεις 15 εκατ. ευρώ. Είπα υπέγραψα δεν είπα ότι τα έβαλα 15 εκατ. ευρώ. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Οι εγγυήσεις δεν σημαίνουν και cash

Φάμελλος: πως εγγυηθήκατε;

Ψυχάρης: Με αέρα.

Φάμελλος: Με αέρα; Είπατε με αέρα;

Ψυχάρης: Είπα αυτό που είπα.

Και εσύ νοικοκύρη εμποράκο συνέχισε να ντρέπεσαι ακόμα και να περάσεις έξω από την τράπεζα…

Δείτε τι άλλο είπε στην Εξεταστική ο Ψυχάρης εδώ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Φάμελλος: Οι ευρωεκλογές να δώσουν και το μήνυμα της πολιτικής ανατροπής

Φάμελλος: «Η κυβέρνηση έχει χάσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Le Soir: «Russiagate» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δύο μήνες πριν τις ευρωεκλογές

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr