Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εγκαίνια στην ΝΕΡΙΤ με κληρονομιά πολλά… προβλήματα

Εγκαίνια στην ΝΕΡΙΤ με κληρονομιά πολλά… προβλήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Προκοπάκης, ΕΡΤ, ΝΕΡΙΤ, ΠΟΕΣΥ,

Έντεκα μήνες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, και το μεταβατικό κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης, η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει λίγο πριν τις 18:00 και μετά θα εμφανιστεί το νέο λογότυπο του καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης.

«Η πρώτη μας προτεραιότητα από την αρχή που ξεκινήσαμε ήταν να λειτουργήσει η ΝΕΡΙΤ πριν τις εκλογές για να υπάρχει μια ισορροπία», δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ Γιώργος Προκοπάκης.

Ο κος Προκοπάκης τόνισε πως η καθυστέρηση κατά μία εβδομάδα της πρεμιέρας της ΝΕΡΙΤ από την αρχική προγραμματισμένη ημερομηνία της 27ης Απριλίου οφειλόταν σε διαδικαστικούς λόγους και την πλήρη ομαλοποίηση με την EBU.

Με 16 νέες εκπομπές που θα ξεκινήσουν σταδιακά να προβάλλονται μέσα στις ερχόμενες δύο εβδομάδες και ενημερωτικές εκπομπές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές κάθε Τρίτη (εκτός της ερχόμενης Τρίτης λόγω Eurovision) ο νέος φορέας ξεκινά να λειτουργεί με αρκετά προβλήματα .

Ο κος Προκοπάκης τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως η επαρκής κάλυψη των εκλογών αποτελεί στοίχημα και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σε αυτές θα υπάρξει πλήρης εκπροσώπηση και παρουσία υποψηφίων από όλα τα κόμματα.

«Η εκπομπή σήματος της ΝΕΡΙΤ ξεκινά χωρίς να υπάρχουν για τους εργαζόμενους οι πρόνοιες που η ίδια η ΝΕΡΙΤ έχει θέσει στην προκήρυξή της και χωρίς πρόβλεψη για ΣΣΕ με συνέπεια να βαθαίνουν αντί να επουλώνονται οι χαίνουσες πληγές που άνοιξε στο σώμα της Ενημέρωσης το βίαιο κλείσιμο της ΕΡΤ» τονίζει με χθεσινή της ανακοίνωση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά «το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ υπενθυμίζει στον πρόεδρο της ΝΕΡΙΤ ότι το Δημόσιο δεν έχει εκπληρώσει τις νόμιμες υποχρεώσεις του προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Στους συναδέλφους οφείλονται τα δεδουλευμένα με βάση την συνολική τους προϋπηρεσία, αποδοχές αδείας, επιδόματα αδείας και υπερωρίες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Θα παραμείνω αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εθνικές εκλογές, έχω τεράστια εντολή

Κανονικά με περιγραφή το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός – Ανεστάλη η απεργία της ΠΟΕΣΥ

ΠΟΕΣΥ προς Φλωρίδη: Καθεστώς τρομοκρατίας για τους δημοσιογράφους από τον νέο Ποινικό Κώδικα

Στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης: Η Ελλάδα οφείλει να είναι με το Ισραήλ – Μη βιώσιμη λύση αυτή των δύο κρατών

Οι δημοσιογράφοι στον Άρειο Πάγο για τις απειλές Μπέου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr