ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άδοξο τέλος είχαν οι συζητήσεις μεταξύ ΣΚΑΪ και Alpha για μία ενδεχόμενη συγχώνευση των δύο καναλιών.
Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», οι συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει πριν από 20 μέρες διεκόπησαν οριστικά με πρωτοβουλία της πλευράς Κοντομηνά.
Ο βασικός λόγος που οδήγησε στο «ναυάγιο», σύμφωνα πάντα με τα «Παραπολιτικά», έχει να κάνει με το γεγονός ότι πρόκειται για δύο εν λειτουργία τηλεοπτικούς σταθμούς, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται κυρίως για τους εργαζομένους.
Πάντως, παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις είχαν άδοξο τέλος, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να επανήλθε μετά την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στέλνοντας εκ νέου μήνυμα συνεργασίας προς την Κάντζα.























































