ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άδοξο τέλος είχαν οι συζητήσεις μεταξύ ΣΚΑΪ και Alpha για μία ενδεχόμενη συγχώνευση των δύο καναλιών.
Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», οι συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει πριν από 20 μέρες διεκόπησαν οριστικά με πρωτοβουλία της πλευράς Κοντομηνά.
Ο βασικός λόγος που οδήγησε στο «ναυάγιο», σύμφωνα πάντα με τα «Παραπολιτικά», έχει να κάνει με το γεγονός ότι πρόκειται για δύο εν λειτουργία τηλεοπτικούς σταθμούς, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται κυρίως για τους εργαζομένους.
Πάντως, παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις είχαν άδοξο τέλος, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να επανήλθε μετά την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στέλνοντας εκ νέου μήνυμα συνεργασίας προς την Κάντζα.























































