ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν δίνει πίσω η κυβέρνηση τα χρήματα στους καναλάρχες

Δεν δίνει πίσω η κυβέρνηση τα χρήματα στους καναλάρχες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν θα επιστραφούν στους καναλάρχες τα χρήματα που έδωσαν για τις τηλεοπτικές άδειες, παρά το γεγονός ότι ο διαγωνισμός αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε τη διαδικασία αντισυνταγματική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενούν οι typologies.gr, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να επιστρέψει την πρώτη από τις τρεις δόσεις που κατέβαλαν οι τέσσερις υπερθεματιστές (Αλαφούζος, Μαρινάκης, Σαββίδης και Κυριακού), συνολικά κοντά στα 85 εκατομμύρια ευρώ.

Το δημοσίευμα επικαλείται υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή, σύμφωνα με την οποία τα χρήματα δεν θα επιστραφούν διότι “το Δημόσιο ποτέ δεν επιστρέφει χρήματα, ακόμη κι αν καταβλήθηκαν αχρεωστήτως. Τα λεφτά που έδωσαν οι τέσσερις θα συμψηφισθούν με οφειλές που έχουν στο Δημόσιο πχ από φόρους, ΦΠΑ κλπ”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΚΑΪ-Survivor: Τα νεότερα για την υγεία του Σταύρου Φλώρου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη

Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ

Πέθανε ο «πατέρας» του CNN Τεντ Τέρνερ σε ηλικία 87 ετών

Αθώος ο Νίκος Παππάς για την υπόθεση Μιωνή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr