ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αυτόφωρη σύλληψη της Τατιάνας Στεφανίδου ζήτησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου που κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.
Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου από τα επεισόδια σε σχολείο στο Πέραμα μεταξύ χρυσαυγιτών και γονέων. Η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «τραμπούκο» τον Γιάννη Λαγό και σχολίασε ότι βιαιοπράγησε εις βάρος δασκάλων και παιδιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες περιπολικά εστάλησαν τόσο στο κανάλι “Ε” όσο και στην κατοικία της παρουσιάστριας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας έκανε δεκτές τις αιτιάσεις του μηνυτή και έδωσε εντολή, να εντοπιστεί και να συλληφθεί η Τατιάνα Στεφανίδου.























































