ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία εκπομπή του “Καλημέρα Ελλάδα” ήταν αρκετή για να “υπουργοποιήσουν” τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης τον Γιώργο Παπαδάκη!
Τα περισσότερα εκ των μέσων του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Dogan, μεταξύ των οποίων το CNN Turk και η εφημερίδα Cumhuriyet, αναφέρονται σε δημοσιεύματά τους στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας… Γιώργο Παπαδάκη!
Όπως φαίνεται, οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, προσπαθώντας να παρακολουθήσουν τη συζήτηση του αγαπημένου παρουσιαστή του ΑΝΤ1 με τον Δημήτρη Βίτσα, μπέρδεψαν το ποιος είναι ποιος και έτσι «βάπτισαν» τον Γιώργο Παπαδάκη υφυπουργό Άμυνας!
Σύμφωνα με όσα γράφει ο τουρκικός Τύπος, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν αυτός που έδωσε την εντολή να πέσουν οι αλεξιπτωτιστές δύο μίλια μακριά από την Κω!
























































