ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Εφημερίδα Τα ΝΕΑ, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Σταύρος Ψυχάρης,


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Πώς θα καταληφθούν τα Στενά: Οι επιλογές του Πενταγώνου για χερσαία επιχείρηση Αμερικανών πεζοναυτών και αλεξιπτωτιστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ένα εμβληματικό πρωτοσέλιδο κυκλοφορούν σήμερα Τετάρτη τα «Νέα».
Με τον πιο δραματικό τρόπο, λόγω των χειρισμών του εκδότη-επιχειρηματία Σταύρου Ψυχάρη, πέφτει η αυλαία σε μία από τις πιο ιστορικές εφημερίδες.
«Είμαστε εδώ. Αν αυτός ο Οργανισμός ενημέρωσης και πολιτισμού στη μακρά ιστορία του επέζησε πολέμων, διχασμών, Εμφυλίου και δικτατοριών, το οφείλει, εκτός από τους ιδρυτές του, και στους ανθρώπους που τον υπηρέτησαν διαχρονικά σε χαλεπούς και ευτυχείς καιρούς”, αναφέρουν οι δημοσιογράφοι στο πρωτοσέλιδό τους, στο οποίο υπάρχουν οι φωτογραφίες όλων των συντακτών.
Σημειώνεται ότι δικαστική απόφαση κλειδώνει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας λόγω εκκαθάρισης από τους οποίους ζητούσαν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι καθώς τους οφείλονται δεδουλευμένα μηνών.
Για εκκωφαντική σιωπή αναφορικά με τις εξελίξεις στον ΔΟΛ κάνει λόγο η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.
























































