ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Εφημερίδα Τα ΝΕΑ, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Σταύρος Ψυχάρης,


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ένα εμβληματικό πρωτοσέλιδο κυκλοφορούν σήμερα Τετάρτη τα «Νέα».
Με τον πιο δραματικό τρόπο, λόγω των χειρισμών του εκδότη-επιχειρηματία Σταύρου Ψυχάρη, πέφτει η αυλαία σε μία από τις πιο ιστορικές εφημερίδες.
«Είμαστε εδώ. Αν αυτός ο Οργανισμός ενημέρωσης και πολιτισμού στη μακρά ιστορία του επέζησε πολέμων, διχασμών, Εμφυλίου και δικτατοριών, το οφείλει, εκτός από τους ιδρυτές του, και στους ανθρώπους που τον υπηρέτησαν διαχρονικά σε χαλεπούς και ευτυχείς καιρούς”, αναφέρουν οι δημοσιογράφοι στο πρωτοσέλιδό τους, στο οποίο υπάρχουν οι φωτογραφίες όλων των συντακτών.
Σημειώνεται ότι δικαστική απόφαση κλειδώνει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας λόγω εκκαθάρισης από τους οποίους ζητούσαν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι καθώς τους οφείλονται δεδουλευμένα μηνών.
Για εκκωφαντική σιωπή αναφορικά με τις εξελίξεις στον ΔΟΛ κάνει λόγο η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.
























































