ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει το «Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών» που δημιούργησαν οι «Γιατροί του Κόσμου» σε συνεργασία με το «Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες».
Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, γνωρίζουμε το «Σωματείο Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος», οι δράσεις του οποίου αφορούν στη μείωση των παιδικών ατυχημάτων και τις υποδομές για τη θεραπεία τους.
Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ενημερωνόμαστε για τη βία στα σχολεία, γνωστό και ως “bullying”.
Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, η κάμερα της εκπομπής επισκέπτεται την εταιρία Αναπτυξιακής Υγείας Παιδιών και Εφήβων «ΩΝ» και τέλος την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τις ανθρώπινες σχέσεις και πώς η οικονομική κρίση τις έχει επηρεάσει.























































